روایت یک رسانه اسرائیلی از موشک «هویزه» و اعتراف کارشناسان صهیونیست
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یک پایگاه خبری تحلیلی رژیم صهیونیستی، رونمایی از موشک هویزه را پاسخ تهران به آزمایش ۱۰ روز پیش موشک ۱۷۱; اورو ۱۸۷; " توسط اسرائیل و آمریکا توصیف کرد.
تبسم مهر - یک پایگاه خبری تحلیلی رژیم صهیونیستی، رونمایی از موشک هویزه را پاسخ تهران به آزمایش 10 روز پیش موشک « اورو » " توسط اسرائیل و آمریکا توصیف کرد.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، پایگاه اطلاع رسانی دبکا در گزارشی در این رابطه خبر داد موشک کروز هویزه با برد هزار 350 کیلومتر که ایران آن را روز 2 فوریه 13 بهمن در حاشیه برگزاری جشنهای چهلمین سالگرد پیروزی انقلابش رونمایی کرد از دیدگاه منابع آگاه در ارتش و سازمانهای اطلاعات آن ، پاسخی به آزمایش موشک اورو 3 است که 10 روز قبل از آن در 22 ژانویه توسط اسرائیل و آمریکا مورد آزمایش قرار گرفته بود.
این پایگاه عبری زبان در ادامه گزارش خود به نقل از منابع آگاه سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید میکند ، بسیار حایز اهمیت است که توجه داشته باشیم ایران از 29 دسامبر 2018 تا به امروز 3 موشک را شلیک کرده است که دو فروند آن آزمایشی و سومین موشک مستقیما به سوی اسرائیل شلیک شده است.
به اعتراف این رسانه نزدیک به سازمانهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، با وجود آنکه ساختار پدافندی آمریکا و اسرائیل توانمندی بالایی در رهگیری وانهدام موشکها دارد، اما سیستم پدافندی آنها بر ضربه زدن به موشکهای کروز مهاجم که در بالای جو استوار است ساخته شده در حالیکه موشکهای کروز ایران در ارتفاعی پایینتر از اکثر شبکههای راداری به سوی اهداف خود پرواز میکنند.
به اعتقاد کارشناسان صهیونیست همین امر باعث شده است تا این اعتقاد به وجود آید که نه ایالات متحده و نه اسرائیل هیچ کدام سامانههای راداری و رهگیری موشک هویزه را نداشته باشند.
دبکا در ادامه مینویسد : البته این ارزیابی صحیح است، زیرا در حال حاضر هیچ سیستم نظامی در جهان نمیتواند به شکلی کامل در مقابل چنین موشک هایی کارساز باشند.
حتی پیشرفتهترین سامانههای پدافندی نیز که در حال حاضر در جهان فعال هستند نمیتوانند به شکل قاطعی با آن تعامل داشته باشند.
در این گزارش آمده است موشکهای جدید کروز ایران در ارتفاع پایین پرواز کرده و سامانههای راداری مشکلات زیادی را برای تشخیص آن پیدا میکنند ، یکی از دلایل این ضعف به شکل طبیعی و جغرافیای مناطق پرواز این موشکها باز میگردد.
این کارشناسان اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی میافزایند وقتی موشکی با ارتفاعی کم در میان کوهها و درهها در حرکت باشد به طور حتم از دید سامانههای راداری مخفی میشود چون این سامانهها قادر به مشخص کردن تحرکات صورت گرفته در پشت موانع طبیعی نیستند.
این همان دلیلی است که باعث شده ایالات متحده از موشکهای توماهوک استفاده کرده یا روسها موشکهای کروز ( KALIBR-NK) را به کار بگیرند.
به اعتقاد کارشناسان گرچه اتصال سامانههای راداری مستقر در پایگاهها و کشتیهای جنگی مستقر در مناطق مختلف میتواند به کشف و رهگیری موشکهای کروز کمک کند، اما باز هم نتوانسته است پاسخ کاملی به این تهدید بدهد.
به گفته کارشناسان رونمایی از موشک هویزه که از خانواده موشکهای سومار است یک موفقیت و پیشرفت نظامی بزرگ برای ایران محسوب میشود.
این پایگاه عبری زبان در پایان مینویسد : ایران طی چند سال گذشته به پیشرفتهای قابل توجهی در زمینه موشکی دست یافته است ، زمانی که در سپتامبر 2017 ژنرال امیر حاتمی وزیر دفاع ایران شد ، منابع آگاه نظامی اسرائیل به دبکا گفتند : این افسر یکی از طرفداران سرسخت توسعه موشکهای بالستیک و کروز در ایران است، او یکی از طرفداران قوی ژنرال قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه محسوب میشود.حال رونمایی از موشک کروز هویزه نه تنها یکی از دستاوردهای مهم کارنامه ژنرال حاتمی است بلکه سلاح قدرتمندی را هم به دست قاسم سلیمانی خواسد سپرد.
انتهای پیام/