روسیه: اقدامات آمریکا به نظام حقوقی جهان آسیب جدی رسانده است
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزارت خارجه روسیه در بیانیهای با فهرست کردن مجموعهای از اقدامات مخرب آمریکا در نقض توافقات حقوقی و بینالمللی و کنترل تسلیحات، ادعاهای تصنعی واشنگتن علیه سایر کشورها را ۱۷۱;حقهای تبلیغاتی۱۸۷; به منظور توجیه اقدامات خود آنها ارزیابی کرد.
تبسم مهر - وزارت خارجه روسیه در بیانیهای با فهرست کردن مجموعهای از اقدامات مخرب آمریکا در نقض توافقات حقوقی و بینالمللی و کنترل تسلیحات، ادعاهای تصنعی واشنگتن علیه سایر کشورها را «حقهای تبلیغاتی» به منظور توجیه اقدامات خود آنها ارزیابی کرد.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو امروز نوشت: وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که کدامیک از اقدامات در «تخریب توافقات بینالمللی و حقوقی» و کنترل تسلیحات، بیش از همه برای مقامات مسکو نگران کننده هستند.
در بیانیهای که شب گذشته در سایت رسمی وزارت خارجه روسیه منتشر شود، آمده است: «آمریکا بدون دلیل و مدرک، ولی با انجام مانورهایی قاطع، حملاتی را به روسیه وارد کرده که گویا تعهدات خویش در عرصه کنترل تسلیحات را نقض کرده است. واشنگتن با استفاده از روشهای «ارائه توصیه از موضع قدرت و طرح آزادانه ادعاها»، روش متمدنانه برقراری ارتباط بین دولتی برای حل و فصل اختلافات را نادیده میگیرد. این در حالی است که مقامات مسکو تاکید کردهاند که به تعهدات خویش در قبال مسئله کنترل تسلیحات کاملا پایبند بودهاند.
وزارت خارجه روسیه این برخورد را «حقهای تبلیغاتی» ارزیابی کرده که طرف آمریکایی با استفاده از آنها قصد دارد وجهه کشورهای نامطلوب را تخریب کرده و اقدامات خود را توجیه کند.
مواضع آمریکا در جهان بطور جدی در حال تضعیف است
روسیه معتقد است که آمریکا میترسد که اقدامات این کشور در راستای «تخریب توافقات بین المللی و حقوقی» فاش شود. واشنگتن مایل است تا «مجموعه ای از قوانین» مطلوب خود را به سایر کشورهای جهان تحمیل کند، ولی تضعیف واقعی و کاملا جدی مواضع آمریکا در عرصه بین المللی کاملا آشکار است.
نگرانی آلمان از برهمخوردن توافق موشکی میان روسیه و آمریکا
واکنش روسیه به تحریمهای آمریکا علیه خط لوله «جریان شمالی- 2»
بیشترین نگرانی مسکو از خروج آمریکا از پیمان مربوط به سپرموشکی، گسترش آزمایشگاههای نظامی پنتاگون در سراسر جهان، تاخیر بیش از ده سال در نابودی زرادخانههای تسلیحات شیمایی، سیاسی کردن فعالیتهای سازمان منع استفاده از سلاحهای شیمیایی، خودداری از تصویب پیمان اصلاح شده مربوط به استقرار تسلیحات نظامی متعارف در اروپا، توقف روند تصویب پیمان ممنوعیت جامع آزمایشات هستهای، آموزش استفاده از سلاحهای هستهای به کشورهای غیرهستهای عضو ناتو، خروج یکجانبه از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در رابطه با برنامه هستهای ایران و همچنین قصد آمریکا برای نظامی کردن فضاست.
وزارت خارجه روسیه در عین حال یادآور شده که ادعای مطرح علیه آمریکا، بر اساس اصل «احتمالا و شاید» نبوده، بلکه یک واقعیت تاسفبار است. در همین رابطه روسیه قصد دارد رویارویی جدی را با این اقدامات غیرسازنده و مخرب طرف آمریکایی در زمینه کنترل تسلیحات آغاز کند، برای اینکه مسکو خواستار تقویت سیستم حقوقی و بین المللی کنونی در جهان است.
انتهای پیام/