ریابکوف: آمریکا هدف فرسایش اقتصادی روسیه را در پیش گرفته است
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - به عقیده مقامات بلندپایه روس، هدف آمریکا از خارج شدن از پیمان موشکی، ضربه زدن به اقتصاد روسیه از طریق راهاندازی مسابقه تسلیحاتی جدید و آزادی عمل خود و یافتن توجیه مناسب برای ایجاد سیستم تسلیحاتی جدید است.
تبسم مهر - به عقیده مقامات بلندپایه روس، هدف آمریکا از خارج شدن از پیمان موشکی، ضربه زدن به اقتصاد روسیه از طریق راهاندازی مسابقه تسلیحاتی جدید و آزادی عمل خود و یافتن توجیه مناسب برای ایجاد سیستم تسلیحاتی جدید است.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه «راسیسکایا گازیتا» امروز نوشت: "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه معتقد است که هدف اصلی مسابقه تسلیحاتی که در حال حاضر از سوی آمریکا براه افتاده، فرسایش اقتصادی روسیه است.
ریابکوف شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی از شبکه «راسیا-24» گفت: «احتمالا آنها بازی فرسایش اقتصاد ما از طریق آغاز یک مسابقه تسلیحاتی جدید را در نظر گرفته اند. ولی روسیه درس عبرت خوبی از گذشته یاد گرفته و به همین دلیل پاسخ های روسیه به تمامی چالشهای بالقوه، جنبههای مالی اوضاع را نیز مورد توجه قرار خواهد داد.»
روز گذشته (جمعه) "مایک پامپئو" وزیر امور خارجه آمریکا از توقف اجرای تعهدات واشنگتن در چارچوب پیمان نابودی موشک های دارای برد کوتاه و متوسط خبر داده و مقصر این تصمیم کشورش را به گردن روسیه انداخت.
واکنش ظریف به خروج آمریکا از پیمان موشکی با روسیه: توافق با واشنگتن ارزش جوهر هم ندارد
آمریکا توافق موشکی با روسیه را تعلیق کرد
"کنستانتین کاساچوف" رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه نیز اعلام کرد، اعلام "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا درباره «کار به روی گزینه هایی برای دادن پاسخ نظامی به روسیه به خاطر نقض پیمان نابودی موشکهای برد کوتاه و متوسط»، سادهترین توضیح دارد که طرف آمریکایی چرا این ماجرا را اصلا آغاز کرده و قصد از بین بردن توافقنامهای را دارد که در عرصه امنیت جهانی بسیار بااهمیت است. به گفته وی، دلیل این اقدامات آن است که آمریکا واقعا مایل است تا سیستم تسلیحاتی جدیدی که نقض پیمان موشکی است را برای خود بوجود آورد و برای رسیدن به این هدفش به گونهای وانمود میکند، گویی این مسئله «پاسخ» واشنگتن به موارد نقض روسیه است.
این سناتور بلندپایه گفت، واقعیت این است که پیمان نابودی موشکهای برد کوتاه و متوسط، صرفا مانعی برای رسیدن به اهداف آمریکا بود، دقیقا مانند هر توافق بین المللی دیگری که برای رسیدن به اهداف جاه طلبانه و قدرت نظامی مطلق واشنگتن علیه دشمنانش محدودیت بوجود میآورد. به همین دلیل هم تا این اندازه از «تهدید روسیه» صحبت شده و اتهامات مختلف علیه مسکو مطرح میشود که این رویارویی به جدیترین چالش برای امنیت جهانی پس از پایان جنگ جهانی دوم تبدیل شده است.
انتهای پیام/