آخرین مطالب

شریعتمداری: دنبال کاریابی برای بزرگان کشور نیستیم اقتصادی

شریعتمداری: دنبال کاریابی برای بزرگان کشور نیستیم

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دنبال کاریابی برای بزرگان کشور نیستیم چون مدیران باید براساس مهارت و شایسته سالاری انتخاب شوند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی تبسم مهر «محمد شریعتمداری» روز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه وزیران سابق و جدید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور«اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری در محل این وزارتخانه افزود: اگر موفقیتی در آینده داشته باشیم نتیجه همراهی شرکای اجتماعی با دولت و شکست ها نتیجه ناهمراهی دولت با شرکای اجتماعی خواهد بود.
وی افزود: هیچ ترفندی نتوانست مشکلی در روابط نظام با جامعه کارگری ایجاد کند همچنین دولت تلاش کرده تا سه جانبه گرایی(دولت، کارفرما و کارگر) رعایت شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: این وزارتخانه بزرگترین نهاد اجتماعی کشور است که بار مسولیت اجتماعی بزرگی به دوش دارد.

** نتوانستیم دیوار حمایتی به دور فقرا بکشیم
«سازمان های حمایتی از جمله بهزیستی زیرمجموعه این وزارتخانه است؛ البته در سال های اخیر تلاش کردیم اما نتوانستیم دیوار بلند حمایتی به دور فقرا که بار عظیم انقلاب به دوش آنها بود، بکشیم.»
شریعتمداری افزود: باید تلاش کنیم در چهلمین سالگرد انقلاب بخشی از مشکلات این افراد جبران شود؛ البته دریافتی خانوارهای تحت پوشش با یارانه ها به 750 هزارتومان رسیده اما همه می دانیم با این پول نمی توان زندگی را اداره کرد.
این عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: «با دو روش پول پاشی و افزایش مهارت این افراد می توان از فقرا حمایت کرد که البته دولت به تنهایی نمی تواند بار این مسولیت را به دوش بکشد.»
شریعتمداری، یکی از ماموریت های این وزارتخانه را «تبدیل ارائه خدمات اجتماعی دولت به خدمات اجتماعی مردم محور» بیان کرد و افزود: بار تکفل ما در دوران تحریم بیشتر می شود زیرا فشار نظام سلطه در حال افزایش است اما باید بدانیم تحریم خلق فرصت هایی برای ما داشته است.

بدهی 150 هزار میلیارد تومانی دولت به صندوق تامین اجتماعی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با یادآوری مشکلات صندوق ها، اظهار داشت: برای پرداخت بدهی دولت به صندوق تامین اجتماعی، قرار بود 50 هزار میلیارد تومان در قالب تهاتر پرداخت شود اما تاکنون یک دهم این رقم در اختیار ما قرار گرفته؛ هرچند مجموع بدهی دولت 150 هزار میلیارد تومان است.
وی افزود: می دانیم امکان پرداخت نقدی بدهی دولت به صندوقها وجود ندارد اما راهکارهایی برای آن در نظر گرفته ایم.
شریعتمداری گفت: اگر با پول پرداختی مردم به صندوقها در زمینه های دیگری استفاده شود، خیانت در امانت است؛ اکنون زیان های این صندوق ها به مردم تحمیل می شود.

** زیان 1200 میلیارد تومانی سالانه صندوقها
این عضو کابینه دولت دوازدهم خاطرنشان ساخت: «برای جلوگیری از 1200 میلیارد تومان زیان سالیانه صندوق ها نمی توان به واگذاری آنها اندیشید؛ همچنین برای واگذاری بنگاه های زیانده باید راهکارهای خاصی اندیشیده شود در غیر این صورت فقر را بین فقرا توزیع کرده ایم.»
«برای حل این مشکلات حاضرم به دولت و مجلس التماس کنم و شما آقای جهانگیری در این مسیر باید به ما کمک کنید.»
شریعتمداری افزود: تکریم بازنشستگان نباید در حد یک جشن و دادن لوح تقدیر باشد بلکه باید با تامین آینده و معیشت آنها، روحیه کار را در افراد شاغل تقویت کرد. 
وی ادامه داد: «کارفرمایان باید بگویند زنده باد کارگر زیرا عناصر اصلی کار همین افراد هستند.» «اگر فعالیت تولیدی با عشق و رضایتمندی همراه باشد بدون شک بهره وری ما بالا می رود.»
وزیر تعاون خاطرنشان ساخت: «تولید نیروی انسانی بدون مهارت جزو تخصص های ماست که باید با مهارت آموزی این معضل را برطرف کنیم؛ اما پیش از آن باید به افزایش رضایتمندی کارکنان بیندیشیم.»

** انتشار اقلام خرید وفروش، قدم دوم شفاف سازی در شرکت های تابعه
وی بر ضرورت شفاف سازی تاکید کرد و گفت: در کدال بورس اسامی هیات مدیره شرکت های تابعه بود اما انتشار آن از سوی وزارتخانه یک مطالبه اجتماعی و قدم اول است.
شریعتمداری افزود: قدم بعدی این است که هر کالایی در این مجموعه ها خریدوفروش می شود منتشر شود؛ البته ممکن است برای کالاهایی که جنبه امنیتی دارد ملاحظاتی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه شایسته سالاری و بومی گزینی می تواند بهره وری را افزایش دهد، گفت: دولت باید به دنبال افزایش روابط با نهادهای اجتماعی باشد؛ تلاش می کنم این اتفاق در وزارتخانه رخ دهد تا مورد حمایت قلم ها قرار گیریم.
این عضو هیات دولت افزود: افتخار می کنیم اولین گوش شنوا برای سخنان محرومان باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند