باشگاه خبرنگاران جوان گزارش میدهد؛
هولوکاست، از افسانه تا واقعیت
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - هولوکاست یکی از وقایع مبهم تاریخ است که در این گزارش نگاهی کوتاه به آن میاندازیم.
تبسم مهر - هولوکاست یکی از وقایع مبهم تاریخ است که در این گزارش نگاهی کوتاه به آن میاندازیم.
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، ماجرای هولوکاست به حادثه کشتار دسته جمعی یهودیان توسط ارتش نازی آلمان در جنگ جهانی دوم اطلاق میشود دورانی که یهودیان مدعی هستند که در طول آن ارتش نازی براساس تفکرات ضدیهودی شخص هیتلر و نگاه نژادپرستانه حاکم بر شخصیتش، ابتدا دستور جمع کردن یهودیان آلمان و دیگر کشورهای تحت تصرف را به اردوگاههایی خاص صادر کرد و پس از جمع کردن یهودیان در این اردوگاهها دستور کشتار جمعی آنها را صادر کرده اند.
واژه هولوکاست اصطلاحی مذهبی و به معنای قربانی کردن یک حیوان نر طبق سنت یهودی است. انگیزه اصلی کشتار یهودیان توسط نازیهای آلمان هم به این امر بازمی گردد که گفته میشود یهودیان کنترل جهان در مقابل آریاییها را دنبال میکنند. باوجود گذشت زمان زیادی از هولوکاست، همچنان عقاید ضد و نقیضی، نظرات و باورهای متفاوتی در قبال آن وجود دارد.
دهههای متوالی است که صهیونیستها با استفاده از هولوکاست در بین جهانیان مظلوم نمایی میکنند؛ اما نکته مهم این است که در اروپا هم کم نیستند افرادی که مخالف این حجم از تبلیغات و انجام برخوردهای سرکوب گرایانه در رابطه با هرگونه تحقیق و طرح مسئله مربوط با هولوکاست هستند.
طبق نظرسنجی که به تازگی نشریه انگلیسی آبزرور منتشر کرده است از هر 20 بریتانیایی یکی هولوکاست را باور ندارد.
قربانیان شفاف سازی درباره هولوکاست
رابرت فوریسون ، استاد دانشگاه سوربن فرانسه با ارائه چند مقاله پژوهشی در ژورنال بازبینی تاریخی، بسیاری از اظهاراتی که از شکنجه و اعمال ظلم در جریان هولوکاست توسط نازیها حکایت میکرد را رد کردند. او پس از تصویب قانون «گسو» علیه منتقدین واقعه هولوکاست در سال 1990، تحت پیگرد قضایی قرار گرفت و در سال 1991، از دانشگاه اخراج و از تدریس نیز محروم شد!
فرد دیگری که نظریاتی متفاوت از تبلیغات صهیونیستها در رابطه با هولوکاست داشته است آنتونی هال ، استاد دانشگاه کمبریج با 26 سال سابقه تدریس است. طبق قوانین کانادا، استادی با پایه علمی و سابقه دانشگاهی مشابه او به راحتی قابل تعلیق یا اخراج نخواهد بود، اما فشار لابی صهیونیست باعث شد آنتونی هال در مدتی کوتاه و بدون گذراندن مراحل اداری، از تمام فعالیتهای دانشگاهی تعلیق شود! گروه صهیونیستی «بینای برث» که شاخه کانادایی اتحادیه ضد افتراست (ADL) در آمریکا فعال است. به گزارش پایگاه تلویزیونی CBC این گروه، آنتونی هال را به سوء استفاده از اعتبار دانشگاهی خود برای ترویج تئوریهای توطئه در مورد 11 سپتامبر و هولوکاست متهم کرده است.
از طرفی دیگر، هولوکاست بین سالهای 1941-1945 اتفاق افتاده است، یعنی در حدود هشتاد سال پیش، اما در غرب به گونهای با آن برخورد میشود گویی فجیعترین جنایت در طول تاریخ به تازگی رخ داده است و هیچ اندیشمند یا محققی هم اجازه تحقیق یا ارائه نظری در رابطه با آن را ندارد. بسیاری از تحلیلگران لابیهای صهیونیستی فعال در سراسر اروپا و آمریکا را از دلایل اصلی وجود این حساسیتها میدانند.
اینکه چرا کشورهای غربی، پرچمدار صلح و حقوق بشر در مورد حادثهای هستند که هشتاد سال پیش اتفاق افتاده در حالی که نسبت به وقایع یمن، فلسطین و سوریه بی تفاوت هستند، سئوالی است که پاسخ آن بازهم به لابیهای صهیونیستی و کسب قدرت به واسطه افسانه سرایی از یک واقعه تاریخی بازمی گردد!
هولوکاست، از اغراق تا واقعیت
آمارهای اعلام شده درباره کشته شدگان هولوکاست متفاوت است، اما عموم مردم بر این باورند که دامنهی این واقعه آن گونه که اعلام شده نبوده و اغراق در آمار و ارقام بسیار زیاد و مشهود است. ایندیپندنت، بر اساس یک نظر سنجی که هم زمان با روز یادبود هولوکاست انجام شده است، این طور نوشت که 2/6 میلیون انگلیسی هولوکاست را باور نداشته و آن را افسانه میدانند؛ 8 درصد انگلیسیها هم اظهار کردهاند در آمار ارائه شده از کشتار یهودیان اغراق شده است! علاوه براین همانطور که پیشتر هم گفته شد بر اساس نتایج این نظر سنجی از هر 20 انگلیسی، یک نفر به کل این واقعه را افسانه میدانند.
بر اساس ادعاها، حدود 6 میلیون یهودی در جریان جنگ جهانی دوم به دست آلمان نازی و همسو با سیاستهای افراطی «آدولف هیتلر» رهبر نازیها کشته شدهاند، اما براساس نتایج این نظر سنجی، دو سوم از شهروندان انگلیسی اساسا به هولوکاست اعتقادی ندارند. شبکه CBS نیز در یک نظرسنجی دیگر اعلام کرده است که از هر پنج جوان کانادایی یک نفر درباره وقوع هولوکاست تردید دارند.
قربانیان سیاستهای رژیم صهیونیستی از فلسطین تا یمن
7 سال از جنگ داخلی سوریه میگذرد، جنگی که صدها هزار کشته و میلیونها نفر آواره به جا گذاشته است و با این حال رژیم صهیونیستی بارها به بهانههای واهی مناطقی از جولان را مورد هدف قرار داده است. نخست وزیر اسرائیل تنها یک روز پس حمله جنگندههای این رژیم به سوریه به اظهار نظر در رابطه با مسائل داخلی این کشور پرداخت و هیچ اشارهای به حملات شب گذشته جنگنده هایشان به اطراف دمشق نداشت.
یمن کشور دیگری است که از سال 2015 درگیر جنگ، قحطی و ناامنی بوده است و روز به روز وضعیت معیشت آن وخیم ترمیشود. زمانی که لیز گراند هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل برای بازدید و عیادت از کودکانی که در حمله ائتلاف عربستان زخمی شده بودند به این کشور سفر کرده بوده، اظهار کرد که "هیچ توجیهی به وضعیت کودکان آسیب دیده در حملات وجود ندارد"؛ اما غصه خوردن جهان برای یمنیها چه فایدهای دارد؟ آنها بیش از هر چیزی نیاز به تدبیر و راه حل برای برون رفت از شرایط فعلی دارند!
رسانههای اسرائیلی از جمله حارتص بارها از مداخلات غیر مستقیم رژیم صهیونیستی در حملات ائتلاف به رهبری عربستان در یمن خبر دادند. آنها نقش قابل توجهی برای همکاریهای اطلاعاتی تلاویو و ریاض در حملات به یمن قائل شدند. اظهاراتی که همواره با سکوت دولت نتانیاهو همراه بوده است.
فلسطین سرزمین مردمانی است که سالیان دراز قربانی گروهی بوده اند که از هولوکاست به عنوان نقاب مظلومیت بر چهره خود استفاده کرده است. گروهی که باوجود تمام هشدارها به شهرک سازیها و کشیدن دیوار حائل در کرانه باختری ادامه میدهند. جنایات و تضییع حقوق فلسطینیها به حدی است که اگر یک فلسطینی در اراضی اشغالی حتی برای دفاع از خود به یک صهیونیست آسیب برساند علاوه بر زندان، محل سکونت خانواده او هم تخریب میشود.
" صنعت هولوکاست" اما چنان برای رژیم صهیونیستی در عرصههای سینمایی، اقتصادی و دیپلماتیک پر سود بوده است و به واسطه آن افکار عمومی و توجهها را به خود معطوف کرده است که قطعا به زودی از آن دست نخواهند کشید.
گزارش از رهادخت رستگار
انتهای پیام/