دیدار ملادینوف و عبدالخالق با هنیه/ هشدار سازمان ملل درباره وخامت اوضاع غزه
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - فرستاده سازمان ملل در امور خاورمیانه و مسئول پرونده فلسطین در دستگاه اطلاعاتی مصر به طور جداگانه با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه دیدار کردند.
تبسم مهر - فرستاده سازمان ملل در امور خاورمیانه و مسئول پرونده فلسطین در دستگاه اطلاعاتی مصر به طور جداگانه با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه دیدار کردند.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری فلسطینی صفا،اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس امروز جمعه با نیکلای ملادینوف فرستاده سازمان ملل در امور خاورمیانه و سرلشکر احمد عبدالخالق مسئول پرونده فلسطین در دستگاه اطلاعاتی مصر در شهر غزه دیدار کرد.
یحیی السنوار رهبر جنبش حماس در نوار غزه و خلیل الحیه معاون وی نیز به این نشست ملحق شدند که هدف از آن بررسی اوضاع کنونی بود.
جزئیات بیشتری درباره این نشست منتشر نشده است.این نشست ساعاتی قبل از برگزاری راهپیمایی بازگشت برگزار شد.
السنوار پنجشنبه شب نشستی را با سرلشکر احمد عبدالخالق پشت درهای بسته در غزه برگزار کرد.
هشدار سازمان ملل درباره فاجعه انسانی بی سابقه
سازمان ملل متحد درباره فاجعه انسانی بی سابقه در نوار غزه در اثر محاصره بیش از 13 ساله این منطقه هشدار داد.
استفان دوگریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی خود در نیویورک گفت: براساس جدیدترین گزارشهای انسانی، نوار غزه همچنان با بحران بی سابقه انسانی روبرو است؛ به گونه ای که سیستم بهداشتی و پزشکی آن برای مقابله با شمار زیاد مجروحان راهپیمایی بازگشت در طول حصار مرزی مبارزه میکند. در این راهپیمایی 180 فلسطینی (به ضرب گلوله ارتش رژیم اسرائیل) شهید و بیش از 23 هزار و 330 نفر دیگر زخمی شده اند.
وی افزود: در کنار کمبود کمکهای پزشکی، سیستم بهداشتی با خطر شدید نبود سوخت روبرو است و خدمات بهداشتی و پزشکی در برخی از بیمارستانها و درمانگاهها از اواخر دسامبر سال 2018 میلادی متوقف شده است. میزان ذخیره داروهای اساسی نیز به صفر رسیده است.
دوگریک گفت: ذخیره دارویی تنها 42 درصد را پوشش میدهد؛ یعنی برای فقط یک ماه کفایت میکند.
وی در عین حال از کمک انسانی 20 میلیون دلاری قطر به غزه تقدیر کرد و گفت: نیاز به 148 میلیون دلار دیگر در سال 2019 میلادی است.
غزه از بیش از سیزده سال پیش در محاصره زمینی و دریایی و هوایی رژیم اسرائیل قرار دارد و دولت مصر نیز محدودیت هایی را درقبال گذرگاه مرزی رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطی غزه با جهان خارج اعمال کرده است.
همزمان نیز تشکیلات خودگردان فلسطین به نوبه خود تحریمهای گروهی رو به افزایشی را از آوریل سال 2017 میلادی علیه نوار غزه اعمال کرده است که بر شدت وخامت اوضاع انسانی افزوده است.
انتهای پیام/