آخرین مطالب

نشست خبری "تیغ و ترمه"|پوراحمد: فیلم بی‌هویت نساخته‌ام/ قائم‌مقامی: «تیغ و ترمه» با پول رانت و باند ساخته نشده است فرهنگی و هنری

نشست خبری "تیغ و ترمه"|پوراحمد: فیلم بی‌هویت نساخته‌ام/ قائم‌مقامی: «تیغ و ترمه» با پول رانت و باند ساخته نشده است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهیه‌کننده فیلم &#۱۷۱;تیغ و ترمه&#۱۸۷; گفت: تمام هزینه ساخت &#۱۷۱;تیغ و ترمه&#۱۸۷; ۲میلیارد تومان است که از جیب شخصی خودمان دادیم. این فیلم با پول رانت و باند ساخته نشده است.

تبسم مهر - تهیه‌کننده فیلم «تیغ و ترمه» گفت: تمام هزینه ساخت «تیغ و ترمه» 2میلیارد تومان است که از جیب شخصی خودمان دادیم. این فیلم با پول رانت و باند ساخته نشده است.

- اخبار فرهنگی -
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا ، نشست خبری فیلم «تیغ و ترمه» با حضور کیومرث پوراحمد، علی قائم‌مقامی، عوامل فیلم و بازیگران در دومین روز از جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
در ابتدای این نشست، کیومرث پوراحمد صحبت کرد و در مورد آخرین اثر خود گفت: نمی‌دانم تاکنون چند فیلم ساخته‌ام، شاید بیش از 50 فیلم باشد اما هر بار که می‌خواهم فیلم بسازم، به‌اندازه ساخت اولین فیلم خود، استرس دارم و نگران هستم. شب‌های تصویربرداری بسیار سخت و پراسترس است اما باید بگویم که در این فیلم، هر جا که احساس می‌کردم به بن‌بست رسیده‌ام، یک دلگرمی داشتم و آن هم علیرضا زرین‌دست بود. او در تمام تصویربرداری‌ها بهترین پیشنهاد را می‌داد و از این نظر، سهم زیادی در این فیلم داشت. باید بگویم که صحنه‌های خوب و ناب این فیلم، ماحصل هوش و زحمات علیرضا زرین‌دست بود.
پژمان بازغی در مورد حضور خود در این فیلم گفت: خوشحالم که یکی از بی‌نظیرترین همکاری‌هایم را کنار یکی از بزرگ‌ترین کارگردانان سینمای ایران داشتم.
دیبا زاهدی، بازیگر نقش اول این فیلم در مورد تجربه کارکردن با کیومرث پوراحمد گفت: ایشان کارگردان دوران کودکی من است و حس نوستالژی نسبت به کارهای ایشان دارم، از همین منظر، کارکردن با ایشان برایم تجربه فوق‌العاده‌ای بود.
رضا یزدانی، خواننده مشهور که تیتراژ این فیلم را خوانده است، در مورد همکاری با کیومرث پوراحمد گفت: من خوشبختانه با بسیاری از کارگردان‌های بزرگ سینمای ایران کار کردم و برایشان تیتراژ خواندم اما باید بگویم که در کارنامه کاری‌ام کیومرث پوراحمد را کم داشتم که توانستم با ایشان کار کنم.
در بخش دیگری از این نشست، کیومرث پوراحمد در پاسخ به سؤالی مبنی بر شخصیت‌های منفعل در این فیلم و حذف ناگهانی پژمان بازغی در روند فیلم گفت: این فیلم در فیلم‌نامه خود پایان دیگری داشت و در پایان، دو سکانس دیگر نیز فیلم‌برداری کرده بودیم. در یکی از این سکانس‌ها امیر را می‌دیدیم که می‌آید و از ترمه خداحافظی می‌کند. ازآن‌جاکه این سکانس‌ها بنا به نظر خودمان حذف شد، امیر هم به‌صورت ناگهانی حذف شد. البته باید بعد از جشنواره یک فکر اساسی راجع به این دو سکانس بکنیم.
او در مورد اقتباس از یک رمان برای نوشتن فیلم‌نامه آن گفت: عمدتاً ماهی یک‌بار به یک کتاب‌فروشی می‌روم و کتاب می‌خرم، در این بین، توجه زیادی به رمان‌های ایرانی و جوانان ایرانی دارم. یکی از همین رمان‌ها، کتاب «کی از فلک پیاده می‌شوم» بود که توسط نشر چشمه منتشر شده بود. فیلم‌نامه این فیلم، عیناً مانند همین رمان است که البته یک تفاوت بزرگ دارد. در رمان، آن دختر هیچ واکنی نسبت به خیانت‌ها نداشت اما با خود گفتم که شخصیت فیلم من هیچ‌گاه نمی‌تواند چنین باشد، اما باید واکنش نشان بدهد و حرف بزند.
پوراحمد در پاسخ به سؤالی مبنی بر بی‌هویت بودن این فیلم گفت: این فیلم بی‌هویت نیست. وسواس من برای ساخت این فیلم به‌اندازه وسواسم برای ساخت فیلم‌های قبلی‌ام بود. دقت کنید که فیلم‌نامه این فیلم سینمایی به‌مدت یک سال زیر نگارش بود. در فیلم‌هایم، همیشه به‌دنبال سینمای باهویت و ایرانی بودم. اگر به تاریخ سینمای من نگاه کنید می‌بینید که شخصیت‌هایی را خلق کرده‌ام که بسیار باهویت بوده‌اند. داستان‌های مجید، سرنخ و... از جمله همین‌ها است. حال این که گفته می‌شود، فیلم «تیغ و ترمه» بی‌هویت است، احتمالاً به این دلیل است که من عیب و ایرادی در این چند سال پیدا کرده‌ام.
کارگردان فیلم داستان‌های مجید در مورد تغییر ایده سینمایی خود از «اتوبوس شب» به «تیغ و ترمه» گفت: به‌نظر خودم، هیچ تغییری نداشته‌ام. در ابتدای ساخت به من مجوز ندادند و گفتند که "مگر می‌شود یک مادر این‌قدر بد باشد؟"، هم‌چنین به من گفتند که "تو اسطوره مادری یعنی بی‌بی را خلق کرده‌ای چگونه می‌توانی چنین مادری را بسازی؟‌"، در مورد نقش مادر باید بگویم که خانم اسکندری بسیار فوق‌العاده آن را بازی کرد. بسیاری از خانم‌ها چنین نقشی را قبول نمی‌کردند اما ایشان آن را پذیرفت و به‌بهترین نحو اجرا کرد.
پژمان بازغی در پاسخ به سؤالی مبنی بر بی‌هویت بودن نقش خود گفت: به‌نظرم، نقش امیر اصلاً بی‌هویت نیست بلکه او دارد جهان یک جوان را تصویر می‌کند و یک بخش‌هایی از زندگی پدر و مادر ترمه را به‌تصویر می‌کشد. اتفاقاتی که پیرامون امیر رخ می‌دهد دقیقاً همان اتفاقاتی است که روزگاری برای پدر و مادر ترمه رخ داده است. باید بگویم که این فیلم، یکی از بی‌نظیرترین کارهای آقای پوراحمد است.
علی قائم‌مقامی در انتهای این نشست خبری و در پاسخ به سؤالی مبنی بر هزینه ساخت این فیلم گفت: تمام هزینه‌های ساخت این فیلم در 2 میلیارد تومان تمام شد. البته هزینه ساخت آن از جیب شخصی خود من و آقای پوراحمد بود. 60 درصد از این رقم را من دادم، 30 درصد را آقای پوراحمد داد و 10 درصد مابقی را یکی از دوستان آقای پوراحمد که دوست داشت در سینما سرمایه‌گذاری کند، پرداخت نمود. این فیلم نه با پول رانت ساخته شده است و نه باندبازی دارد.
انتهای پیام/*
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2 دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2
دومین روز سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر - 2


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند