آخرین مطالب

معاون رییس جمهور در امور مجلس:

کشور درگیر یک نبرد اقتصادی رسانه‌ای است سیاسی

کشور درگیر یک نبرد اقتصادی رسانه‌ای است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون رییس جمهور در امور مجلس، با بیان اینکه رییس جمهور نسبت به بکارگیری اقوام و مذاهب اعتقاد کامل دارد، گفت: اگر در انتصابات مواردی صورت می‌گیرد که نارضایتی اقوام و مذاهب را در پی دارد، تصمیم رییس جمهور نیست.

تبسم مهر - به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری در دیدار با نخبگان استان کردستان اظهار کرد: بر اساس قانون اساسی که مهمترین سند کشور و میثاق ملی است، اداره کشور بر اساس آرای عمومی صورت می‌گیرد و نظام دموکراسی کشور بر اساس انتخابات پایه گذاری شده است.
وی افزود: انتخابات از برکات انقلاب اسلامی است که به مردم اجازه می‌دهد در سرنوشت سیاسی خود تأثیرگذار باشند و بنابراین رأی مردم به روحانی رأی معناداری بود.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس عنوان کرد: مردم پای صندوق‌های رأی اراده خود را ابراز کرده و به عقلانیت و تدبیر و جلوگیری از ایران هراسی رأی دادند.
وی به دوران پیش از ریاست جمهوری روحانی اشاره کرد و ادامه داد: در این دوره قطعنامه‌های متعددی علیه ایران صادر شد که هنوز هم آثار حقوقی آن قابل مشاهده است که با تدبیر و مدیریت رئیس جمهور و تلاش تیم مذاکره کننده و حمایت مردم و همچنین حمایت‌های رهبری قطعنامه‌ای صادر شد که آثار قطعنامه‌های پیشین را از سر ایران برداشت.
وی با اشاره به بدعهدی آمریکا در برجام، گفت: گرچه با این بدعهدی با تحریم‌های ظالمانه مواجه شدیم اما امروز ایران هراسی وجود ندارد و ایرانیان را مردمی نه جنگ طلب بلکه صلح جو می‌شناسند.
امیری، با اشاره به اینکه بدعهدی آمریکا تنها با ایران نبوده و با همه شرکای خود این کار را کرده‌اند، خاطرنشان کرد: با این وجود برجام کماکان آثار حقوقی خود را دارد ولو اینکه تحریم‌های امروز با تحریم‌های سازمان ملل متفاوت است.
وی کشور را درگیر یک نبرد اقتصادی رسانه‌ای دانست و افزود: گرچه در این نبرد هزینه زیادی باید پرداخت اما این هزینه‌ها در راستای حفظ استقلال سیاسی کشور است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس عنوان کرد: دشمنان به دنبال شکل دادن اعتراضات گسترده در کشور و القای ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی بودند که خوشبختانه با تدابیر اتخاذ شده و هوشیاری مردم این توطئه رسانه‌ای شکست خورد.
وی با اشاره به اینکه دشمن در حال حاضر نیز به دنبال سوءاستفاده از رخنه اقتصادی است، اعلام کرد: در تلاشیم تا از این وضعیت عبور کنیم.
امیری مهمترین مؤلفه قدرت ملی را داشتن وحدت، انسجام و اتحاد ملی دانست و گفت: آنچه پس از 40 سال انقلاب اسلامی ایران را سرپا نگه داشته و از بحران‌های مختلف عبور داده است وحدت است و با وجود اعتماد و وحدت ملی از بحران‌های کنونی هم عبور خواهیم کرد.
امیری شایسته سالاری را از خواسته‌ها و عقاید برجسته رئیس جمهور عنوان کرد و گفت: روحانی تنگ نظری‌ها را قبول ندارد و نسبت به بکارگیری اقوام و مذاهب مختلف و زنان نیز اعتقاد جدی دارد.
امیری با اشاره به اینکه دولت از عقب ماندگی‌های تاریخی کردستان بی اطلاع نیست، تاکید کرد: رئیس جمهوری همواره بر رساندن شاخص‌های توسعه کردستان با استان‌های هم سطح تاکید داشته است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس پس از شنیدن سخنان نخبگان و برگزیدگان استان، اعلام کرد: که نتایج را پس از بررسی به استاندار کردستان اعلام خواهد کرد تا به اطلاع مردم استان برسد.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند