با اعلام کمیته سازماندهی
تعداد تماشاگران مسابقات بادبانی در المپیک توکیو کاهش مییابد
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - طبق اعلام کمیته سازماندهی بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو به دلیل خطر سونامی، تعداد تماشاگران مسابقات بادبانی در این بازیها کاهش مییابد.
تبسم مهر - طبق اعلام کمیته سازماندهی بازیهای المپیک 2020 توکیو به دلیل خطر سونامی، تعداد تماشاگران مسابقات بادبانی در این بازیها کاهش مییابد.
به گزارش خبرگزاری فارس، کمیته سازماندهی بازیهای المپیک 2020 اعلام کرد آنها تصمیم گرفتهاند تعداد تماشاگران مسابقات بادبانی را به دلیل خطر تسونامی یک سوم کاهش دهند تا در صورت خطر بتوانند به سرعت مکان را تخلیه کنند.
برنامه کمیته سازماندهی بازیهای المپیک توکیو در ابتدا این بود تا 5 هزار تماشاگر مسابقات بادبانی را در جزیره اینوشیما نظارهگر باشند اما آنها بعد از مذاکراتی که در خصوص وقوع تسونامی داشتند، این تعداد را به 3 هزار و 300 نفر کاهش دادهاند.
ژاپن یکی از کشورهای زلزلهخیز به شمار میرود و ساحل اقیانوس آرام، جایی که رویدادهای قایقرانی اتفاق میافتد، مستعد ابتلا به سونامیهای شدید ناشی از زلزله است.
کمتر از 2 ماه دیگر هشتمین سالگرد حادثه سونامی است که در آن 18 هزار نفر کشته شدند.
کارشناسان دولتی معتقدند احتمال یک زلزله بزرگ در منطقه شهری توکیو در 30 سال آینده وجود دارد.
انتهای پیام/س