به گزارش تبسم مهر، علی خلیلی ظهر پنج شنبه در آیین تجلیل از مدالآوران بازیهای آسیایی و پاراآسیایی که به میزبانی سالن همایشهای مهرانه زنجان برگزار شد، با اشاره به کسب ورزشکاران زنجانی اعزامی به بازیهای آسیایی و پاراآسیایی 12 مدال کسب کردند، افزود: از این تعداد مدال کسب شده، سهم ورزشکاران استان از مدال طلا 3 مدال، نشان نقره یک مدال و نشان برنز نیز 8 مدال بوده است.
وی با بیان اینکه 41 نفر از استان زنجان به بازیهای آسیایی و پاراآسیایی 2018 جاکارتای اندونزی اعزام شدند، ادامه داد: سهم ورزشکاران زنجانی اعزامی به بازیهای آسیایی 4 مدال و سهم ورزشکاران حاضر در بازیهای پاراآسیایی نیز در این آوردگاه مهم 8 مدال بود که خوشبختانه بانوان نقش پررنگتری در کسب این مدالها داشتند.
خلیلی گفت: ورزش زنجان در شش ماهه اول امسال کارنامه قابل قبولی داشته است و طی این مدت ورزشکاران استان زنجان موفق به کسب 14 مدال جهانی، 14 مدال آسیایی و 21 مدال بینالمللی شدند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی موضوع نخست اینکه پسماند روی باید به سرمایه تبدیل میشود، گفت: میتوان بخشی از این سرمایه را که برای مردم دغدغه بود برای ورزش هزینه شود.
علی وقفچی افزود: امروز با چالشهای زیادی در کشور مواجه هستیم که رفع همه این چالشها و دغدغهها نیازمند صرف هزینههای زیاد است و اگر قرار باشد هزینههای کمتری برای جبران اینگونه خسارات در جامعه پرداخت کنیم، بهترین راه برای تحقق این مهم، حمایت از ورزش و کمک به شکوفایی آن است.
وی ادامه داد: کاهش بیماریهای مختلف و آسیبهای اجتماعی در گرو سوق دادن جامعه به سمت ورزش بهویژه ورزش همگانی است.
وقف چی افزود: نیروی انسانی در هر جامعهای بهعنوان بزرگترین سرمایه بهشمار میرود، از این رو با ورزش میتوان میزان بهرهوری این نیروی انسانی را در ابعاد مختلف بالا برد که این خود، زمینه توسعه زیرساختها را فراهم خواهد کرد.