آخرین مطالب

گرانی بنزین در آمریکا کارساز شد اقتصادی

گرانی بنزین در آمریکا کارساز شد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - مصرف بنزین آمریکا در ۱۰ ماه نخست سال ۲۰۱۸ با افزایش قیمت این سوخت که تاثیر اقتصاد قوی و رشد چشمگیر اشتغالزایی را جبران کرد، ثابت ماند.

تبسم مهر - به گزارش ایسنا، ثابت ماندن مصرف بنزین در آمریکا به همراه جهش تولید نفت شیل و کندی اقتصاد جهانی، بازار نفت را به سوی مازاد عرضه سوق داد و به ریزش قیمت‌ها در اواخر سال گذشته منتهی شد.
مصرف بنزین در فاصله ژانویه تا اکتبر سال 2018 به 9.34 میلیون بشکه در روز بالغ شد که در مقایسه با 9.36 میلیون بشکه در روز در مدت مشابه سال 2017 اندکی کاهش داشت.
طبق برآوردهای اداره اطلاعات انرژی آمریکا، مصرف بنزین در سال گذشته احتمالاً حدود 40 هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده است. مصرف بنزین پس از چهار سال رشد متغیر که در فاصله سال 2013 تا 2016 داشت، از سال 2017 رشد صفر یا اندک داشته است.
رشد مصرف بنزین آمریکا در حالی راکد شده که رشد اقتصادی به نرخ بیش از سه درصد شتاب پیدا کرده و تقریباً پنج میلیون شغل غیرکشاورزی از پایان سال 2016 به این طرف ایجاد شده است.
اما رکود مصرف بنزین مطابق با افت چشمگیر رشد ترافیک در جاده‌های آمریکا طی دو سال گذشته بوده است. حجم ترافیک در فاصله سال 2014 تا 2016 جهش یافت و نرخ رشد دو تا سه درصدی داشت اما در فاصله سال 2017 تا 2018 به شدت کاهش یافت و کمتر از یک درصد رشد کرد. حجم ترافیک در مدت سه ماه از سپتامبر تا نوامبر سال 2018 تنها 0.3 درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته بود.
در ربع آخر قرن، رشد ترافیک ارتباط نزدیکی با وضعیت اقتصادی و تغییرات در قیمت سوخت داشت.
در حالی که رشد اقتصادی مطلوب مانده است اما قیمت بالاتر نفت برای مصرف بنزین منفی بوده است. کاهش قیمت بنزین در فاصله سال 2014 تا 2017 مصرف را تشویق کرد اما رشد قیمت متعاقب آن، باعث شد میزان مصرف دچار تحلیل شود.
افت روند رشد مصرف بنزین در آمریکا یکی از دلایلی بود که قیمت بالای نفت باعث شد بازار در سال 2018 دچار مازاد عرضه شود و به همین دلیل قیمت‌ها باید کاهش پیدا می‌کرد تا توازن میان تولید و مصرف برق شود.
تأثیر رشد قیمت بنزین در آمریکا روی خودرو سوارها، توضیح می‌دهد که چرا این موضوع برای سیاستمداران حساس به شمار می‌رود و به همین دلیل بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اوپک را برای کاهش قیمت تحت فشار قرار داده بود.
در نهایت، رکود مصرف بنزین در آمریکا توضیح می‌دهد که چرا بازار نفت اتکای بیشتری به بازارهای نوظهور و حمل و نقل باری پیدا کرده تا رشد تولید از سوی تولیدکنندگان شیل آمریکا و سایر نقاط را جذب کند.
قیمت‌ها و رشد مصرف نفت جهانی به میزان فزاینده‌ای به تغییرات رشد اقتصادی خارج از آمریکا و سایر اقتصادهای توسعه یافته حساسیت پیدا کرده‌اند. با بروز علائم کندی رشد تجارت جهانی در سه ماهه دوم و سه ماهه سوم سال 2018، به میزان فزاینده‌ای روشن شد که رشد مصرف و قیمت‌ها آهسته خواهد شد.
زمانی که آمریکا تصمیم گرفت، به مشتریان نفتی بزرگ برای ادامه خریدشان معافیت دهد، آخرین عامل حمایت کننده از نفت از میان رفت و قیمت‌ها کاهش پیدا کرد.
بر اساس گزارش رویترز، قیمت‌های پایین‌تر بخشی از روال احیای تعادل بازار است و کمک خواهد کرد رشد مصرف در آمریکا و مهم‌تر از همه بازارهای نوظهور بهبود پیدا کند.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند