آخرین مطالب

رئیس مجلس شورای اسلامی:

بودجه خوبی برای پروژه‌های ریلی کشور در سال آینده اختصاص یافته است سیاسی

بودجه خوبی برای پروژه‌های ریلی کشور در سال آینده اختصاص یافته است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تبریز- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه خوبی برای پروژه‌های ریلی کشور در سال آینده درنظر گرفته شده است.

تبسم مهر - تبریز- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه خوبی برای پروژه‌های ریلی کشور در سال آینده درنظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی لاریجانی قبل از ظهر امروز چهارشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرای پروژه راه آهن بستان آباد- سراب گفت: باید تلاش شود تا این پروژه طی چند ماه آینده به پایان برسد و البته ما هم اگر کمکی لازم باشد انجام می دهیم.
وی با تاکید بر اینکه عادت به کلنگ زنی ندارم، افزود: با توجه به اینکه این طرح با جدیت آغاز شده و با همین جدیت نیز به بهره برداری می‌رسد، در این آیین شرکت کرده ام.
لاریجانی با اشاره به اینکه امیدوارم عملیات اجرایی این پروژه نیز مانند طرح راه آهن میانه - بستان آباد با تاخیر مواجه نشود، گفت: نباید باعث انتقاد مردم شویم. ضروری است تا این پروژه با سرعت بالاتری اجرا شود.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه باید راه آهن میانه تبریز و راه آهن بستان آباد سراب با جدیت بیشتر انجام شود، افزود: در بودجه سال آینده برای پروژه‌های ریلی و مسیرهای ترانزیت کشور بودجه خوبی اختصاص یافته است.
وی با تاکید بر اینکه باید ارتباط ریلی شرق و غرب و شمال و جنوب ایران به صورت کامل محقق شود، گفت: در راه آهن ایران سرمایه گذاری ویژه در حال انجام است و بر این اساس از رهبری درخواست کردیم تا از صندوق توسعه ملی برای توسعه آن استفاده کنیم.
لاریجانی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب موافق توسعه راه آهن و ارتباط ریلی شرق و غرب و شمال و جنوب ایران هستند، ادامه داد: 15 درصد اعتبار پروژه‌های فاینانس از محل صندوق توسعه ملی تامین می‌‌شود.
وی در خصوص ایجاد مراکز ویژه اقتصادی در آذربایجان شرقی نیز گفت: ایجاد این مراکز امسال در مجلس مورد تاکید قرار گرفته و دارای مصوبه است .
لاریجانی با اشاره به اینکه برقی کردن مسیر راه آهن تهران - تبریز یکی از طرح‌های مهم فاینانسی کشور است، افزود: طرح‌های راه آهن تهران- مشهد و تهران - قم - اصفهان نیز جزو طرح‌های مادر کشور هستند که در حال پیگیری است.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه پول پاشی منطقی نیست، افزود: اعتقادی به این موضوع ندارم، تلاش شده وام و تسهیلات به اشخاص دارای اهلیت کار پرداخت شود تا پول درست خرج شود.
لاریجانی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال اولویت اصلی در کشور است، ادامه داد: در تبصره 19 بودجه سال آینده به اشتغال اولویت داده شده است .
وی با بیان اینکه کمبود آب یکی دیگر از مشکلات اصلی کشور است، افزود: باید در استان‌ها تقاضا در این خصوص سامان یابد و اجرای آبیاری نوین و ترویج سیستم‌های گلخانه ای از روش‌های کاهش مصرف آب است .
وی در همین خصوص گفت: 100 هزار میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی برای ترویج سیستم‌های گلخانه ای و طرح‌های روستایی در اختیار بانک‌ها قرار گرفته است.
گفتنی است علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز دستور آغاز عملیات اجرایی خط ریلی 77 کیلومتری بستان‌آباد به سراب را صادر کرد .
این طرح در سه قطعه اجرایی می شود که قطعه اول آن با اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال به پیمانکار واگذار شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند