دانههای قهوه در فضا برشته میشوند!
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - به تازگی استارت آپی تاسیس شده که قصد دارد دانههای قهوه را در فضا برشته کند.
تبسم مهر - به تازگی استارت آپی تاسیس شده که قصد دارد دانههای قهوه را در فضا برشته کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ژورنال، یک استارت آپ جدید هدف بلندپروازانه ای در نظر گرفته است و قصد دارد در فضا دانههای قهوه را برشته کند.
برای این منظور «آندرس کاوالینی» و «حارم الخفاجی» تصمیم دارند موشکی بسازند که کپسول مخصوص برشته کردن قهوه را همراه خود به فضا میبرد.
طبق طرح اولیه این پروژه، موشکی به فضا فرستاده میشود و یک کپسول را در ارتفاع 200 کیلومتری سطح زمین رها میکند. درمرحله بعد دانههای قهوه هنگام ورود دوباره کپسول به اتمسفر زمین برشته و درون یک تانک پرفشار شناور میشوند.
قرار است موشک برای این عملیات در 2020 به فضا ارسال شود. 2 موسس استارت آپ Space Roaster مطمئن هستند که میتوانند بهترین قهوه برشته شده را تامین کنند.
آنها معتقدند در فرایند معمولی برشته کردن قهوه، بیشتر دانههای آن در تماس با ظرف داغ میسوزند. اما طرح اولیه آنها قهوه را در گرانش صفر برشته میکند، بنابراین دانههای آن در کپسول شناور میشوند و به سطح داغ نمیچسبند و نمیسوزند. علاوه برآن دانههای قهوه در فضا با حرارت بیشتری برشته میشوند. دمای خارج کپسول حدود 360 درجه سانتیگراد است و دمای داخل آن نیز حدود 200 درجه سانتیگراد کنترل میشود.
موسسان استارت آپ مشغول مذاکره با شرکت هایی مانند «راکت لب» و «بلواوریجین» برای اجرای این پروژه هستند.