ملزم هستیم فضاهای ورزشی را فراهم کنیم/ در حال به روزرسانی
فرامرزیان: اماکن نیمه تمام یکی از دغدغه هاست/ دولت نباید تصدی گری کند
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون توسعه مدیریت و منابع گفت: ملزم هستیم به دلیل نیاز امروز جامعه فضاهای ورزشی را فراهم کنیم.
تبسم مهر - معاون توسعه مدیریت و منابع گفت: ملزم هستیم به دلیل نیاز امروز جامعه فضاهای ورزشی را فراهم کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، ژاله فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش در نشست بازخوانی چهل سال ورزش پس از پیروزی انقلاب اظهار داشت: سبک زندگی مردم در ٤٠ سال گذشته اینقدر نبود که نیاز به این زیرساختها باشد. ما ملزم هستیم تلاش خود را به دلیل نیاز امروز جامعه فضاهای ورزشی را فراهم کنیم. از روزی که به وزارت آمدم تلاش کردم نگاه دقیق به موقعیتی که داریم صورت بگیرد و برنامه با توجه به منابعی که داریم، ترسیم شود.
فرامرزیان افزود: آماری از تعداد اماکن قبل و بعد از انقلاب را باید مطرح کنم. ٧٠٢ مکان ورزشی قبل از انقلاب داشتیم و امروز ١١ هزار و ٢٠٢ مکان ورزشی تا الان داریم. قبلا مکانها در شهرهای بزرگ طراحی شده بود اما بعد از انقلاب پراکندگی مکانها با توجه به مناطق کمتر برخوردار است. قبلا حدود دو میلیون و ٤٠٠ هزار متر سطح فضای ورزشی بود و امروز ٣٧ میلیون و ١٣ هزار متر فضای ورزشی ماست.
وی با اشاره به اینکه سرانه ورزشی در شرایط مطلوبی قرار دارد، عنوان کرد: رشد سرانه ورزشی با توجه به رشد جمعیت مناسب بوده اما قدری هم کاهشی بوده است. تمام تلاش ما در ارتباط با ظرفیت هایی است که داریم که این موضوع به نسبت بقیه دستگاهها چشمگیر بوده است.
*وزارت ورزش ٨٠ درصد منابع را به جامعه تزریق میکند
معاون توسعه مدیریت و منابع ادامه داد: وزارت ورزش تنها دستگاهی است که بالای ٨٠ درصد منابعش را به جامعه تزریق میکند. این منابع متعلق به مردم است و تلاش وزارت این بوده ساختار هیاتها را نظم دهد و نحوه توزیع را با توجه به شاخصهای استانی طراحی کند. تلاش این بوده منابعی که برای مردم است و در اختیار ما قرار داده شده به خوبی توزیع کنیم.
*اماکن نیمه تمام یکی از دغدغه هاست
فرامرزیان در این نشست درباره اینکه در حوزه توسعه زیرساختها در این سالها تداومی نبوده و اماکن نیمه تمام یکی از دغدغه هاست، عنوان کرد: ما در قالب یک برنامه توسعه اماکن ورزشی را در طول سالهای گذشته اجرا نکردیم اما وقتی با مسئله ای روبه رو میشویم باید طبق برنامه مسئله را حل کنیم. دفتر طرح و برنامه ما بسیار متمرکز فعالیت دارد که وضعیت موجود را دیدیم. ما پروژههای نیمه تمام از ٥ تا ٩٥ درصد پیشرفت داریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع افزود: وقتی برای پروژه ای ١٥ میلیارد هزینه شده نمیتوانیم آن را نادیده بگیریم. امسال اعتبارات عمرانی ما اسناد بوده و باید ببینیم با این ظرفیتهای قانونی چطور میتوانیم پروژهها را تکمیل کنیم. درباره اینها بحث شده است. ما به تعداد اندک پروژه جدید را افتتاح کرده ایم. این برنامهها در سامانه ثبت شده است. تنظیم و نوع مکانهای ورزشی در یک مدل بی برنامه در سنوات گذشته رخ داده است. ما فضاها را فازبندی کرده ایم.
وی با بیان اینکه تلاش این است آسیب هایی که قبلا بوده کاهش پیدا کند، عنوان کرد: باید ببذیریم این اشتباهات هست. ما حاضریم حتی اماکن را بفروشیم و پول آن به ورزش برگردد.
به گزارش فارس،٤١٠٠ پروژه نیمه تمام در کشور وجود دارد.
*پیست چوبی هزینه زیادی دارد
معاون توسعه مدیریت و منابع در پاسخ به این سوال که ما شاهد سلیقه ای عمل شدن تکمیل پروژهها هستیم مثل نیازهای فدراسیونها از جمله دوچرخه سواری برای پیست هایی که نیاز دارد، اظهار داشت: رقمی که برای تکمیل این سالن به نسبت پیست سیمانی بسیار متفاوت است. یکی از این پیستها در کرمان و یزد است که بالغ بر ٢٥ میلیارد نیاز دارد. منابع ما باید با انتظارات بخواند. حداقل ٥٠ میلیارد برای پیست یزد نیاز است.
فرامرزیان یادآور شد: خیلی خوب است پیستهای چوبی داشته باشیم اما اقلامی که نیاز است و راهی که به این پیستها منجر میشود هزینه زیادی دارد. ما نباید غیرواقعی فکر کنیم. ما همیشه برای اینکه برنامه خوب داشته باشیم باد فضای موجود را ترسیم کنیم. برای نگهداری مکانها باید درست برنامه ریزی کنیم. ماده ٨٨ ایراداتی داشته و تبدیل به ماده ٥ شده اما اینها هم ایراداتی دارند. با تلاش همکارانم با واحدهای ارزیابی و قهرمانی متمرکز شده ایم رفع نواقص را خودمان انجام دهیم و بقیه را با استفاده از قانون جلو ببریم.
*دولت نباید تصدی گری کند
معاون توسعه مدیریت و منابع با بیان اینکه دولت نباید تصدی گری کند، گفت: ما بالاخره باید مکان هایی را که داریم نگهداری کنیم. این ظرفیتهای قانونی ما را دچار مشکل کرده است. ما بخشنامهها را اصلاح میکنیم و به استانها میفرستیم. مجموعه قوانین مسایلی را ایجاد کرده اما اگر اصلاح نشود چطور آنها را نگهداری و تعمیر و تجهیز کنیم؟
ادامه دارد...