مطالعات آمریکا نشان میدهد؛
دو برابر شدن مرگ کودکان زیر 5 سال در پی افزایش استفاده از اسلحه
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - شمار شهروندان آمریکایی که با خود اسلحه یا سلاح گرم حمل میکنند، افزایش یافته و در پی آن تعداد کودکان زیر ۵ سالی که بر اثر شلیک گلوله جان باخته یا مجروح میشوند نیز دو برابر شده است.
تبسم مهر - شمار شهروندان آمریکایی که با خود اسلحه یا سلاح گرم حمل میکنند، افزایش یافته و در پی آن تعداد کودکان زیر 5 سالی که بر اثر شلیک گلوله جان باخته یا مجروح میشوند نیز دو برابر شده است.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، آمارها نشان میدهد، شمار شهروندان آمریکایی که با خود اسلحه یا سلاح گرم حمل میکنند، افزایش یافته و در پی آن تعداد کودکان زیر 5 سالی که بر اثر شلیک گلوله جان باخته یا مجروح میشوند نیز دو برابر شده است.
کیت پریکت جامعه شناس خانواده و محقق دانشگاه ویکتوریا در نیوزلند میگوید: شمار کودکان زیر 5 سالی که در اثر شلیک گلوله در آمریکا جان خود را از دست میدهند، به ویژه در خانواده هایی که در منزل سلاح گرم دارند، افزایش یافته و به امری نگران کننده تبدیل شده است.
تحقیقات نشان میدهد، شمار خانوادههای سفید پوست آمریکایی که در خانه اسلحه یا سلاح گرم دارند، طی 40 سال گذشته افزایش شدیدی داشته است. به طوریکه در سال 1976، 49 درصد خانوادهها دارای اسلحه بوده و این رقم سال 2016 به 72 درصد رسیده است.
به علاوه این افزایش آمار با دو برابر شدن مرگ کودکان این خانوادهها در مقایسه با دهه قبل همراه بوده است.
بر اساس مطالعات شمار مرگ کودکان طی سالهای 1970 تا 1980 به اوج خود رسید اما از آن زمان تا سال 2001 کاهش یافت. این روند از 10 سال پیش مجددا افزایش پیدا کرد به طوریکه این رقم از 0.36 درصد مرگ میان هر 100 هزار کودک یک تا چهار سال، به 0.63 درصد رسید.
آمارها حاکی از آن است که حداقل 5 میلیون کودک آمریکایی در خانه به اسلحه دسترسی دارند و این امر احتمال خطر برای آنان را افزایش میدهد.
وندی سوانسون متخصص اطفال دراین باره میگوید: در حقیقت کودکان ما در محیطی نا امن زندگی میکنند و به راحتی به سلاحهای گرم دسترسی دارند و این در حالی است که نمیتواند مانع استفاده آنها از اسلحه در محیط خانه شد.
وی ادامه میدهد: کودکان با مشاهده اسلحه در خانه و به دلیل عدم شناخت نسبت به کارآیی آن، به سلاح دست زده و همین امر موجب افزایش آسیب به کودکان طی یک دهه گذشته شده است.