آمریکا شرکت نفت و گاز ونزوئلا را تحریم کرد
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - مشاور امنیت ملی آمریکا از تحریم شرکت نفت و گاز ونزوئلا و مسدود شدن داراییهای این شرکت در آمریکا خبر داد.
تبسم مهر - مشاور امنیت ملی آمریکا از تحریم شرکت نفت و گاز ونزوئلا و مسدود شدن داراییهای این شرکت در آمریکا خبر داد.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم ، "جان بولتون" مشاور امنیت ملی آمریکا در کنفرانس خبری در کاخ سفید گفت که شرکت نفت و گاز ونزوئلا در فهرست تحریمهای آمریکا قرار گرفته و منابع و درآمدهای این شرکت در آمریکا نیز مسدود خواهد شد.
بر اساس گفته بولتون، با این تحریمها 7 میلیارد دلار از داراییهای شرکت نفت و گاز ونزوئلا مسدود خواهد شد و طی سال جاری نیز به 11 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی خود دست نخواهد یافت.
وی در ادامه سخنانش بار دیگر دولت قانونی ونزوئلا را تهدید کرده و گفت که هرگونه مقابله با مخالفان دولت و برخورد با دیپلماتهای آمریکایی با پاسخ آمریکا روبرو خواهد شد.
کرملین هیچ تماسی با رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا نداشته و نخواهد داشت
اختلافات دیپلماتیک و سیاسی آمریکا و ونزوئلا پس از آن تشدید شده است که ایالات متحده رسما خوان گوایدو رهبر مخالفان و رئیس مجمع ملی ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهور موقت این کشور به رسمیت شناخته است.
انتهای پیام/.