روزنامه قطری استاد الدوحه مطرح کرد:
ایران شانس نخست قهرمانی است علیرغم اظهارات کیروش
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - روزنامه قطری قبل از دیدار حساس ایران برابر ژاپن از شاگردان کیروش به عنوان شانس اصلی قهرمانی سخن به میان آورد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا و به نقل از استاد الدوحه ، تیم ملی فوتبال ایران در یکی از دیدارهای حساس نیمه نهایی جام ملتهای آسیا امروز به مصاف ژاپن خواهد رفت.
روزنامه قطری استاد الدوحه قبل از این دیدار نوشت: ایران با وجود آنکه در 5 بازی خود یک بار متوقف شده اما عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده و شانس اصلی قهرمانی است. تیم ملی ایران هم در دفاع و هم در حمله بسیار خوب بوده تا جایی که 12 گل به ثمر رسانده و هنوز دروازه این تیم هم باز نشده است. پیشبینی میشد که ایران و ژاپن به نیمه نهایی جام ملتها راه پیدا کنند چرا که ایران تیم نخست آسیا است و سه بار هم عنوان قهرمانی را به دست آورده و از طرف دیگر هم ژاپن بیشترین قهرمانی را دارد.
استاد الدوحه در ادامه این پرسش را مطرح کرد که چرا کیروش همواره تیمش را شانس قهرمانی معرفی نمیکند و در پاسخ نوشت: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با چنین رفتاری میخواهد که فشار را از روی بازیکنانش بردارد.
انتهای پیام