آخرین مطالب

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای جدید؛

عرضه نمایشگاهی محصولات دانش‌بنیان و استارتاپی تسهیل می‌شود علمی و دانشگاهی

عرضه نمایشگاهی محصولات دانش‌بنیان و استارتاپی تسهیل می‌شود

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران منعقد شد، عرضه نمایشگاهی محصولات و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی تسهیل می‌شود.

تبسم مهر - به گزارش ایسنا ، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و بهمن حسین زاده سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی جمهوری اسلامی ایران، به امضا رسید.
ستاری در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی در عرضه محصولات و خدمات، گفت: باید برای عرضه محصولات و خدمات این شرکت‌ها به سمتی حرکت کنیم که نمایشگاه‌هایی تقاضامحور برپا شود.
وی افزود: معاونت علمی در این زمینه از عرضه محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های تقاضامحور حمایت می‌کند.
به گفته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در حوزه‌های تخصصی مانند فولاد، نفت، گاز و غیره تقاضاهای بسیاری برای نمایش خدمات و محصولات به صورت بالقوه وجود دارد که با ایجاد یک بستر مناسب تقاضامحور در بخش دانش‌بنیانی، می‌توانیم به این تقاضاها پاسخ دهیم.
در بخش دیگری از این نشست، محمد صاحبکار خراسانی، رئیس امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی در خصوص تعاملات گذشته معاونت علمی و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران، گفت: در طول چند سال گذشته معاونت علمی با شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی تعاملاتی داشت که این تعاملات شامل ارائه تخفیفاتی به شرکت‌های دانش‌بنیان برای عرضه محصولات خود در نمایشگاه‌ها بود که اجرایی نشد.
صاحبکار ادامه داد: باید سازوکاری درست طراحی شود و تسهیلاتی در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی عرضه نمایشگاهی خدمات و محصولات قرار گیرد.
بهمن حسین‌زاده، سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم، گفت: قصد داریم در حوزه استارتاپی و دانش‌بنیان از ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه کنیم. عرضه این محصولات راهی است که مردم با این خدمات آشنا می‌شوند.
حسین‌زاده در ادامه بیان کرد: باید از ظرفیت بالای شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی به خوبی برای نمایش توانمندی این نوع شرکت‌های نوپا و قوی استفاده کنیم.
معرفی توانمندی‌های فناورانه داخلی به بازارهای خارجی
تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران با هدف «معرفی توانمندی‌های فناورانه داخل کشور به بازارهای خارجی به‌ویژه بازارهای هدف» و «کمک به کاهش هزینه حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی» به امضای طرفین رسید.
مدت اعتبار تفاهم‌نامه از تاریخ امضا و مبادله آن به مدت دو سال است و در پایان دوره بر اساس ارزیابی و تحلیل نتایج بدست آمده آن قابل تمدید خواهد بود.
زمینه‌های همکاری در تفاهم‌نامه مذکور نیز شامل «بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود دو طرف در راستای رشد و توسعه توانمندی‌های فناورانه کشور از طریق معرفی محصولات، خدمات و تولیدات دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های تجاری» و «تنظیم تقویم نمایشگاه‌های حوزه‌های فناورانه و دانش‌بنیان در داخل و خارج از کشور» می‌شود.
در این تفاهم‌نامه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری متعهد شد که ارائه فهرست نمایشگاه‌های پیشنهادی بر اساس اولویت‌های مورد نظر را تهیه کند، همچنین نشست‌های مشترک دو طرفه برای نهایی‌سازی عناوین نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را برگزار کند.
«حمایت و اختصاص تسهیلات برای مشارکت‌کنندگان در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی مورد توافق طرفین»، «جذب و معرفی شرکت‌های منتخب دانش‌بنیان و شرکت‌های صادراتی به منظور حضور و شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی»، «استفاده از نام و لوگوی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران در مکاتبات»، «تهیه فرم‌های اطلاع‌رسانی و بنرهای تبلیغاتی در نمایشگاه‌های مورد توافق»، «همکاری در تعیین چارچوب محتوایی برگزاری نمایشگاه‌های فناوری داخلی و بین‌المللی از قبیل نوع فناوری‌های قابل ارائه» و «برگزاری کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌ریزی و برگزاری نمایشگاه‌های حوزه فناوری در محل دائمی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی» از دیگر تعهدات معاونت علمی در این تفاهم‌نامه است.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند