اشرفی: ورزش جانبازان و معلولان از برکات پیروزی انقلاب اسلامی است
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک در نشست بررسی دستاوردها و چالشها و چشم انداز آینده ورزش گفت: ورزش جانبازان و معلولان از برکات پیروزی انقلاب اسلامی است و در طی ۴۰ سال شاهد پیشرفتها و موفقیتهای زیادی در این حوزه بودیم و در طی این مدت موفق به کسب دو هزار و ۸۵۸ مدال در میادین بینالمللی و جهانی و پارالمپیک شدیم.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، در نشست بررسی دستاوردها و چالشها و چشم انداز آینده ورزش، گفت: در تمامی حوزهها دستاوردهای ورزش را قبل و بعد از انقلاب مقایسه میکنیم اما در ورزش جانبازان و معلولین اساساً چنین قیاسی امکان پذیر نیست چرا که قبل از انقلاب چیزی به اسم ورزش معلولان نداشتیم.
وی ادامه داد: ورزش جانبازان و معلولان و نابینایان و کم بینایان محصول انقلاب اسلامی و از برکات همین نظام است و باید در این حوزه خود را با دنیا مقایسه کنیم.
اشرفی اضافه کرد: در سال 1358 فدراسیون ورزش معلولان تأسیس و یک سال بعد به نام جانبازان و معلولان تغییر نام داد که با 9 رشته ورزشی کار خود را آغاز کرد و در طول یک دهه بعد در طول جنگ تحمیلی به 17 رشته افزایش پیدا کرد.
دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک در ادامه به مشکلات فدراسیون اشاره کرد و گفت: در اوج مشکلاتی که داشتیم فدراسیون مستقلی به نام فدراسیون ورزش کم بینایان و نابینایان تأسیس شد و سال 1377 پس از دیدار رئیس IOC با رئیس مجلس وقت، کمیته ملی پارالمپیک تأسیس شد و الان 21 رشته ورزشی فعال در دو فدراسیون داریم.
وی خاطر نشان کرد: ورزشکاران ما از سال 1362 که اولین اعزام بین المللی ورزش جانبازان را داشتیم تاکنون توانستند 2858 مدال طلا، نقره و برنز در مسابقات مختلف پارالمپیک، پاراآسیایی و جهانی کسب کنند و نگاه قویتری به آینده داریم.
دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک در پایان، تصریح کرد: تداوم و پایداری در موفقیت از سیاستهای اصلی ما است و به ارتقای جایگاهمان هم فکر میکنیم. مثلاً ستاد عالی بازیهای آسیایی و المپیک رتبه هشتم تا دهم مسابقات پارالمپیک 2020 را برای ما هدف گذاری کرده که با توجه به رتبه 15 بازیهای ریو، سخت است ولی غیر ممکن نیست. در هفت رشته برای سکوهای پارالمپیک توکیو در هر دو قسمت مردان و زنان برنامه ریزی کردیم.
انتهای پیام