دانشگاه آزاد به دنبال راهکارهایی برای ایجاد درآمدهای غیر شهریهای
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد در امور آموزش عالی وساماندهی پژوهشهای تحصیلات تکمیلی عدم وابستگی به درآمدهای شهریهای را از مزایای اجرای طرح پایش دانست و اظهار کرد: با توجه به کاهش دانشجو ضروری است سیاست اتکای صرف دانشگاه به شهریه تغییر کند و درآمدهای حاصل از تجاری سازی فناوری و دانش افزایش یابد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، پانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با حضور دکتر بیژن رنجبر، قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهشهای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی و اعضای هیأت امنای استان مرکزی در واحد اراک برگزار شد.
رنجبر با بیان اینکه برنامه تحول دانشگاه آزاد اسلامی تدوین و در دستور کار اجرا قرار گرفته است، گفت: تحولات ساختاری دانشگاه، ابتدا در سازمان مرکزی اعمال میشود.
قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهشهای تحصیلات تکمیلی ادامه داد: اجرای طرح پایش در دانشگاه میتواند منشأ بسیاری از تحولات باشد که حتی برای دانشگاههای دولتی نیز کارساز باشد، در این تحول اسناد بالادستی را مد نظر قرار داده و در پی ایجاد ارتباط مستمر و پایدار با صنایع هر استان هستیم تا دانش آموختگان بتوانند بازار کار پیدا کنند.
رنجبر خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی باید با در نظر گرفتن ظرفیتهای این استان که منطقهای صنعتی است، مشکلات و مسائل صنعت و جامعه را برطرف کند.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهشهای تحصیلات تکمیلی تأسیس یک فراصندوق با همکاری بنیاد برکت و معاونت فناوری ریاست جمهوری و قرار دادن آن در سازمان بورس را یکی از اقدامات مهم دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و گفت: هدف اصلی این صندوق، حمایت از شرکتهای دانشبنیان است که بتواند در امر تجاریسازی و ایجاد درآمدهای غیر شهریهای در آینده گام بردارد.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد، وی با بیان اینکه تأسیس مدارس خلاقیت و مهارت از دیگر برنامههای تحولی دانشگاه آزاد اسلامی است، افزود: این گونه مدارس با ارائه مهارتهای متنوع و متفاوت در ایجاد اشتغال و نیز جذب دانشجویان بسیار مؤثر هستند.
انتهای پیام