رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها:
ائمه جماعات دانشگاهها سنگربانان خط مقدم دفاع از اسلام و انقلاب
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: ائمه جماعات دانشگاهها سنگربانان و مدافعان خط مقدم دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی هستند.
تبسم مهر - رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: ائمه جماعات دانشگاهها سنگربانان و مدافعان خط مقدم دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، حجهالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست ائمه جماعات دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در مشهد مقدس برگزار شد با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: در آستانه دهه پنجم انقلاب اسلامی و چهلمین بهار آزادی هستیم.
وی افزود: شما ائمه جماعات در دانشگاهها بر آنچه در دل جامعه و دانشجویان و محیطهای مرتبط با دانشجویان میگذرد اشراف واقعی و دقیق دارید و با توجه به حضور مستمر شما در فضای بیمارستان، خوابگاه و دانشگاه به شکل مستقیم در جریان آنچه در جامعه میگذرد هستید.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها تاکید کرد: نظام سلطه چهل سال برای متوقف کردن حرکت ملت و گسست ارتباط بین مردم و مسؤولان و نظام مردم سالاری دینی تلاشهای زیاد و جدی انجام داده است. امروزه برنامههای زیادی برای گسستن ارتباط و اعتماد مردم از نظام اسلامی صورت گرفته و در ادامه، هجمه و حمله اقتصادی به کشور و مبانی معیشت مردم در دستور کار نظام سلطه قرار گرفته است.
رستمی افزود: حذف فیزیکی مسؤولان و حمله نظامی به کشور موثر نبوده و به تقویت نظام منجر شده است. در این چهل سال رئیس جمهور، نخست وزیر، رییس قوه قضاییه، نمایندگان امام در مراکز استان و مردم عادی از اهداف ترور بودند. حمایت و تحریک یک قلدر بی عقل و جاه طلب به نام صدام و انواع حمایتها و فشارهای دیپلماتیک و سیاسی را امتحان کردهاند.
وی گفت: اکنون شاه کلیدی که پیدا کردهاند «ارتباط معنادار بین مردم و حاکمیت» است و فهمیدهاند تا زمانی که این شاه کلید به دست نظام باشد، این نظام با ثبات است و اگر دست نظام از این شاه کلید خالی شود نظام آسیب پذیر خواهد بود. در هر صحنه ای مشکل کشور با حضور مردم و همراهی مردم حل شده است و از آن گردنه عبور کرده است و هر جا مردم همراهی نکرده اند نتیجهای حاصل نشده است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به سالهای بعد از فتنه 88 افزود: در فتنه 88 زمینه بسیج عمومی بر علیه حاکمیت و ساختار قانونی کشف شد و قابلیت بسیج و به میدان آوردن مردم در مقابل نظام به امتحان گذاشته شد و در مواقعی نیز منجر به نتیجه شد. اکنون تمام برنامهریزیها برای این است که بتوانند مردم را در قالبهای مختلفی به معارضه با حاکمیت بکشانند و هدف تنها داخل ایران نیست. اگر در این چالش بتوانند نظام اسلامی را از منطقه عقب برانند برایشان دستاوردهای بسیاری خواهد داشت.
رستمی به هزینههای گزاف دولت آمریکا، سفر ترامپ به منطقه و توییت معروف او اشاره کرد و گفت: ترامپ در منطقهای که هفت تریلیون دلار هزینه کرده است، در هواپیما با نورگیر بسته و چراغهای خاموش سفر میکند و میگوید: امنیتی که ما تامین کردیم کجا است؟ در حالی که یکی دو ماه قبل مسؤولین جمهوری اسلامی در پیاده روی اربعین چندین کیلومتر پیاده روی کردند. این خسارت بزرگی برای آمریکا است. در این فضا اگر بتوانند ایران را از منطقه بیرون برانند، دستاوردی مهمی به دست آورده اند.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها افزود: میگفتند کار یمن 8 روزه تمام است. اما اکنون 47 ماه است که یمن درگیر است. در جنگ با یمن آسیب دیده اند و از سوریه نیز نیروهایشان را خارج کرده اند.
وی گفت: راه عقب راندن جمهوری اسلامی را با ایجاد فاصله میان مردم و مسؤولان و «فشار بر معیشت مردم» در پیش گرفتهاند و فشار را به صورت هدفمند به معیشت مردم وارد میکنند. پمپئو وزیر خارجه آمریکا به صراحت میگوید که هدف از فشار بر معیشت مردم آن است که مقامات ایران مجبور شوند از جاه طلبیهای منطقه ای دست بردارند. ایجاد قحطی عمدی از جنایات جنگی و قابل تعقیب کیفری است.
رستمی اضافه کرد: در فضای عمومی جریان رسانهای و جریان دائمی این حوزه نیز کار خود را انجام میدهد. زبان فارسی به لحاظ تعداد جمعیت و تولیدات محتوایی در قالب کتاب و مباحث علمی و سایتها و خبرگزاریها با زباهای اول فاصله زیادی دارد اما در محتوای تولید شده در اینترنت و فضای مجازی زبان فارسی زبان نهم است و این محتوا لزوما از سوی طرفداران جمهوری اسلامی نیست. چه بسا حجم بیشتری از آن مربوط به مخالفان نظام است. این حوزه عرصه تلاش برای اثرگذاری بین حاکمیت و مردم است و برنامه ریزی کرده اند تا بتوانند در این حوزه موفق شوند.
وی تاکید کرد: امروزه مدافعان و دلبستگان انقلاب اسلامی معتقدند که ما نیاز به تحرک بیشتری داریم و سالگرد انقلاب اسلامی فرصتی است تا کارهای بزرگی انجام دهیم. تجربه چهل ساله انقلاب نشان میدهد که هر زمان در جمهوری اسلامی ارادهای بر موفقیت وجود داشته به فضل الهی موفقیت نصیب این ملت شده است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در ابتدای سال در حرم رضوی، استادیوم آزادی و دیدار ایشان در 19 دی با مردم قم در بیان دستاوردهای راهبردی انقلاب اسلامی تصریح کرد: این نظام دستاوردهایی داشته است که نظام دیگری نمیتواند این ادعا را داشته باشد. ممکن است ادعا کنند اگر رژیم پهلوی ادامه پیدا میکرد نظام سلامت و بهداشت ما به همین جا میرسید ولی این گفته برای ما قابل قبول نیست.
وی گفت: در دوره پهلوی اولویت و اراده ای برای استقلال و توجه به داشتهها وجود نداشت. در اواخر عمر پهلویها در مجلس ضیافتی با افتخار ادعا میکنند این غذایی که امروز سرو میشود تمام موادش از خارج آمده است و استفاده از محصولات خارجی مد، اعتبار و تجمل محسوب میشد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها استقلال، آزادی، عدالت، خودباوری ملی، مردم سالاری دینی و تحقق شریعت اسلامی را از دستاوردهای راهبردی انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: استقلال یعنی نقطه اتکا و تکیه بر ملت و تاثیر ناپذیری از منافع دیگران. پس از انقلاب از غرب مستقل شدیم. استقلال به معنی قطع رابطه نیست. برخی میگویند از غرب مستقل و به شرق وابسته شدیم. مفهوم استقلال قطع منافع غرب است که پیش از آن مقدم بر منافع ملی بود. امروز اگر منافع ما ایجاب کند با چین و روسیه ارتباط برقرار میکنیم. این استقلال بعد از انقلاب به وجود آمد. امروزه ما بر اساس منافع ملی خودمان تصمیم میگیریم.
رستمی در بیان مفهوم آزادی پس از انقلاب تصریح کرد: مردم رهبری امام را تثبیت کردند. خبرگان، ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس، شوراهای شهر و روستا منتخب مردم هستند و نظام اسلامی سیستم گسترده از انتصاباتی است که با واسطه و بی واسطه توسط مردم انتخاب میشود. مردم تصمیم میگیرند سکان قدرت را به چه کسی دهند. مردم در چارچوب قوانین انتخاب میکنند.
وی افزود: در حوزه عدالت امروزه با سیستم قضایی مواجه هستیم که معتمد مردم است. امروز اگر با سند درستی وارد دادگاه شوید امید احقاق حق وجود دارد. امروز برادر رئیس جمهور، برادر رئیس مجلس، معاون اول رئیس جمهور را به پای محاکمه و بررسی میکشانند. در کنار انتقادات و انتظارات باید افتخارات را دید. در دوره قبل از انقلاب اسلامی این نمونهها را نداریم. در اسناد داریم که دولت پهلوی برای مقاماتی که به جرم قاچاق مواد مخدر در اروپا دچار مشکل شدهاند پول هزینه کرده است. رستمی در ادامه شواهدی مبنی بر ساده زیستی رهبری ارائه کرد.
رستمی خودباوری ملی را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: در حوزه علوم جدید اتفاقاتی که رخ داده بی نظیر است و به معجزه بیشتر شبیه است. در فناوری نانو، ژنتیک، انرژی هسته ای، بایو، درمانهای مبتنی بر فناوریهای نوین و بازدارندگیهای دفاعی با کمترین هزینه از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. بودجه نظامی ایران از سوییس که یک دهم ما جمعیت دارد و هیچ جنگی متوجه این کشور نبوده است و هیچ دشمنی ندارد کمتر است. بازدارندگی دفاعی در پرخطرترین منطقه عالم را نظام با تکیه بر داشتهها و ساختههای خود رقم زده است.
وی مردم سالاری دینی را جلوه جدید و بی نظیری از نوع حکومت مردم دانست و تحقق شریعت اسلامی را دیگر دستاورد راهبردی انقلاب برشمرد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها به بیان دستاوردهای کارکردی انقلاب اسلامی پرداخت و امنیت، اقتصاد، زیر ساخت توسعه انسانی، دفاعی و علم و فناوری را از دستاوردهای کارکردی انقلاب اسلامی دانست و افزود: ائمه جماعات دانشگاهها سنگربانان و مدافعان خط مقدم دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی هستند و خوش خیالی است اگر کسی تصور کند اگر انقلاب اسلامی دچار شکست شود باور مردم نسبت به اسلام آسیب نخواهد دید.
وی تاکید کرد: ما موظفیم به عنوان دفاع از اسلام و نظام اسلامی از دستاورد روحانیت اصیل، شهدا و بزرگان این مسیر نورانی و خونین که برای آن هزینه شده است محافظت کنیم. شکست انقلاب اسلامی قطعا به باورهای دینی مردم آسیب میرساند.
رستمی به ائمه جماعات دانشگاههای علوم پزشکی توصیه کرد در فضاهای دانشگاهی که بهترین فضا برای خدمت است در حد وسع خود تلاش کنند و اضافه کرد: سه هزار امام جماعت و نماز جماعت دانشگاهی ظرفیت و شبکه بزرگی است که انتظار را از شما بالا میبرد. شما چشمان بصیر و بینای دوستان تان در ستاد هستید. نکات و پیشنهادات خود را به ما منتقل کنید و از طرفی تکلیف بزرگی بر دوش شما است. بخش مهمی از بار معنویت و تعمیق باورهای دینی در دانشگاهها بر دوش شما است.
در ادامه این نشست رئیس نهاد رهبری به سوالات ائمه جماعات در خصوص کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها، نحوه انتقال توانمندیها و تجریبات با دیگر ائمه جماعات در کارگروهها و مجموعههای مشورتی نهاد، بودجه نهاد، حق الزحمه ائمه جماعات، سطح مهارت و توان علمی مبلغان، نحوه پایش، ارزیابی، استعدادیابی و ارتقاء در نهاد پاسخ داد.