مظلومیت و غربت با امام حسن مجتبی (ع) معنا پیدا میکند
دینی و مذهبی
بزرگنمایی:
کارشناس امور دینی گفت: دو واژه مظلومیت و غربت را باید در دوران حیات امام حسن مجتبی (ع) جستوجو و معنا کرد، امامی که در خانه خود غریب و بییاور بود.
حجتالاسلام علی ناصر اظهار کرد: آنچه بعد از رحلت رسول گرامی اسلام (ص) بر سر ائمهاطهار (ع) گذشت، نیاز به پژوهش و مطالعه دارد تا آگاهی لازم از سوی مبلغان و پژوهشگران به جامعه ارائه شود. آنچه که موجب شد تا امت اسلامی بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) از قرآن و عترت فاصله بگیرند، غفلت از یاد خدا و پیروی از هوای نفسانی بود.کوفه نقطهای بود که بسیاری از دوستداران و یاران پیامبر اکرم (ص) و امام علی (ع) در آن زندگی میکردند و ارادت ویژه به آل رسولالله داشتند اما پس از گذشت 50 سال از رحلت پیامبر اسلام (ص)، سر امام حسین (ع) در کوفه بر روی نیزه میرود.
وی اظهار کرد: امام حسن مجتبی (ع) یک شخصیت بسیار مهم در طول حیات اسلام به شمار میآیند اما متاسفانه از این امام همام شاید در دهه پایانی صفر یاد کنیم، در حالی که ایشان به لقب کریم اهلبیت (ع) مشهور هستند.امام حسن مجتبی (ع) همه دارایی خود را در طول زندگی در راه دین بخشیدند و این درس مهم برای مسلمین و شیعیان به شمار میآید که باید در مسیر این امام کریم و رئوف حرکت کنند و هوای برادر و خواهر دینی خود را داشته باشند و به مستضعفان یاری رسانند.
این کارشناس دینی در ادامه به جایگاه بصیرت و معرفت اشاره کرد و گفت: یک مسلمان واقعی همواره باید به دو سلاح بصیرت و معرفت مجهز باشد؛ چراکه این دو موجب در امان ماندن وی از تجاوز و نفوذ دشمنان میشود.دشمن با نفوذ خود موجب شده تا ذائقه مسلمین بدون اینکه خودشان با خبر باشند تغییر یابد و این تغییر باعث ایجاد فاصله از فرهنگ علوی در جامعه شده است.
ناصر خاطرنشان کرد: حوزه علمیه، رسانه ملی و مردم سه بخش مهم در جبهه مقابله با نفوذ دشمن به شمار میآیند، رسانه ملی میتواند با تولید برنامههای دینی موجب افزایش سطح معرفت و آگاهی مخاطب شود و اجازه نفوذ و تغییر ذائقه مخاطب را به نفع دشمنان دین و نظام اسلامی ندهد.