سالانه 35 هزار تن کشمش در استان زنجان تولید میشود
اقتصادی
بزرگنمایی:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۳۵ هزار تن کشمش در استان تولید میشود، گفت: ۵۰ درصد تولیدات انگور استان به صورت تازه خوری مصرف می شود.
حسین جعفری بابیان اینکه استان زنجان ظرفیت بسیار خوبی برای تولید کشمش دارد، گفت: سالانه بیش از 35 هزار تن کشمش در استان تولید میشود و امسال 83 هزار تن انگور از 16 هزار و 600 هکتار تاکستان برداشت شد.
وی اظهار کرد: 50 درصد تولیدات انگور استان زنجان بهصورت تازه خوری و 50 درصد فرآوری میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به صادرات کشمش از استان زنجان اشاره کرد و گفت: طی شش ماه سال جاری هزار و 668 تن صادرات کشمش داشتیم و ارزش این صادرات حدود 3 میلیون دلار بوده است.
جعفری تأکید کرد: این محصول به کشورهای هلند، ترکیه، آلمان و اتریش صادر میشود.
وی گفت: شهرستان ابهر سهم خوبی در تولید انگور دارد و انگور تولیدی استان علاوه بر تازه خوری بهصورت کشمش تیز آبی و آفتابی فرآوری و صادر میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: 21 محصول کشاورزی تولیدی در استان زنجان دارای مزیت صادراتی است.