نایب رییس کمیسیون تلفیق مجلس:
نقشه راه زیرساخت اندازه گیری شبکه ملی اطلاعات تدوین میشود
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- نایب رییس کمیسیون تلفیق مجلس گفت: با تصویب اعضای این کمیسیون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شد طی سه ماه با همکاری وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی و نفت آیین نامه اجرایی نقشه راه زیرساخت اندازه گیری پیشرفته (AMI) در شبکه ملی اطلاعات را تدوین کند.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- نایب رییس کمیسیون تلفیق مجلس گفت: با تصویب اعضای این کمیسیون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شد طی سه ماه با همکاری وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی و نفت آیین نامه اجرایی نقشه راه زیرساخت اندازه گیری پیشرفته (AMI) در شبکه ملی اطلاعات را تدوین کند.
«علی اصغر یوسف نژاد» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با تشریح جلسه امروز - شنبه - کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 98 اظهار داشت: به منظور جلوگیری از هزینه کرد چند باره اعتبارات و پرهیز از یک جانبه گرایی در اجرای طرحهای تملک دارایی سرمایه ای، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است از محل اعتبارات مربوط به مطالعات اینترنت اشیاء ظرف سه ماه با همکاری وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نفت آیین نامه اجرایی نقشه راه زیرساخت اندازه گیری پیشرفته AMI در شبکه ملی اطلاعات را تدوین کند.
وی افزود: به طوری که کنتور هوشمند چاههای آب قابلیت اتصال به زیرساخت مذکور را داشته باشند و داده هایی مانند حجم آب مصرفی را به طور مستقیم به مرکز مدیریت دادههای زیرساخت اندازه گیری پیشرفته ارسال کنند.
نایب رییس کمیسیون تلفیق مجلس خاطرنشان کرد: آیین نامه اجرایی این بند به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه شده و به تصویب هیات وزیران میرسد.
یوسف نژاد تصریح کرد: هرگونه نرخ صفر و معافیتهای مالیاتی برای درآمدهای حاصل از صادرات کالا و خدمات از جمله کالاهای غیرنفتی، محصولات بخش کشاورزی و مواد خام و همچنین استرداد مالیات و عوارض موضوع ماده (13) قانون مالیات بر ارزش افزوده، در مواردی که ارز حاصل از صادرات طبق مقررات اعلامی بانک مرکزی به چرخه اقتصادی کشور برگردانده نشود، برای عملکرد سال 1397 و 1398 قابل اعمال نخواهد بود.
وی گفت: براساس این مصوبه مدت زمان استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده در سال آینده موضوع ماده (34) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1394، از طرف سازمان امور مالیاتی کشور یک ماه از تاریخ ورود ارز به چرخه اقتصادی کشور مطابق مقررات یاد شده است.
نایب رییس کمیسیون تلفیق مجلس تاکید کرد: مفاد بند (ب) ماده (159) قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران صرفا درخصوص واحدهای تولیدی و صنعتی که در طول دوره اجرای قانون مذکور (سال 1390 لغایت سال 1395) تاسیس شده اند، قابل اجرا است.
یوسف نژادد همچنین از تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 17 اردیبهشت 87 و اصلاحات بعدی آن تا زمان لازم اجراء شدن قانون جدید در سال آینده خبرداد.
وی اظهار داشت: اعضای کمیسیون تلفیق مجلس همچنین شرکتهای آب منطقه ای و سازمان آب و برق خوزستان را مجاز کردند از محل منابع داخلی خود در قالب وجوه اداره شده نسبت به تامین هزینههای خرید و نصب کنتورهای حجمی هوشمند چاههای آب کشاورزی اقدام کرده و به صورت اقساطی با روشی که توسط دستگاه اجرایی مربوطه تعیین میشود، اصل و سود این تسهیلات را از صاحبان این چاهها دریافت کنند. صددرصد اقساط وصولی برای اجرای طرحهای احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در اختیار وزارت نیرو قرار میگیرد.
سیام*9121**1336
انتهای پیام /*