پیشبینی اوضاع صنعت هوایی در سال 2019
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - کارشناسان فعال در صنعت هوایی و هوانوردی به تازگی در گزارشی از جدیدترین پیشبینیهای خود برای آینده پیش روی این حوزه در سال جاری ۲۰۱۹ میلادی سخن گفتهاند.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، با توجه به پیشبینی کاهش نرخ رشد اقتصاد جهانی و افزایش بحرانهای اقتصادی و قیمت سوخت در جهان، بسیاری از کارشناسان پیشتر برآورد کرده بودند که صنعت هوانوردی و کسب و کار شرکتهای هواپیمایی در جهان با مشکلات عدیدهای مواجه خواهد شد.
حالا در تازهترین گزارشی که این کارشناسان منتشر کردهاند، موارد متعددی ذکر شده است که همه آنها میتوانند در صورت رخ دادن، اتفاقات مهمی در صنعت هوایی جهان به شمار بیایند.
1. کاهش قابل توجه در میزان سودآوری
ایرلاینها و شرکتهای هواپیمایی متعددی در جهان به دلیل دست و پنجه نرم کردن شهروندان کشورهای مختلف با بحرانهای شدید اقتصادی و کاهش نرخ سفرهای هوایی و توریسم، مجبورند که در رقابت تنگاتنگی که میان آنها برقرار است، قیمتهای تور و بلیتهای هواپیماهای خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند که همین مساله تاثیر منفی بزرگی بر میزان سودآوری و درآمدزایی سالانه آنها میگذارد.
2. افزایش قیمت سوخت
قیمت سوخت نیز یکی از مهمترین مولفههای اصلی و اساسی در کاهش میزان سفرهای هوایی در جهان به شمار میرود. ایرلاینها نیز تحت تاثیر افزایش قابل ملاحظه قیمت سوخت و بنزین موردنیاز برای هواپیماهای خود و جلوگیری از زیان دهی مالی مجبورند نرخ بلیت سفرهای هوایی را افزایش دهند که این امر نیز در نهایت به روند نزولی صنعت هوانوردی در جهان ختم خواهد شد.
3. احتمال ادغام ایرلاینهای مختلف
در بسیاری از کشورهای جهان بخصوص آنهایی که تحت تحریمهای اقتصادی و کمبود بودجه برای تامین نیازهای صنعت هوایی مواجه شده اند، خیل عظیمی از شرکتهای هواپیمایی و ایرلاینها با خطر ورشکستگی و انحلال روبرو هستند که همواره یکی از بهترین راهکارهای ممکن برای جلوگیری از این اتفاق، امکان ادغام دو یا چند ایرلاینی است که با یکدیگر سر موضوعات مربوطه به توافق میرسند.
4. کاهش تقاضا برای سفرهای هوایی
از آنجایی که قیمت سوخت و برخی دیگر از عوامل تاثیرگذار موجب شده است که قیمت نهایی نرخ بلیت سفرهای هوایی بیشتر از گذشته شود، بسیاری از شهروندانی که قصد سفر به جاهای مختلفی از جهان و یا کشور خود را دارند، ترجیح میدهند که از گزینههای جایگزین سفرهای هوایی همچون قطار، اتوبوس و خودروی شخصی استفاده کنند تا هزینههای سفر خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
5. ورود تکنولوژیهای جدید به صنعت هوایی
با توجه به آنکه تکنولوژیهای جدید به تمامی حوزهها و صنایع مختلف نفوذ و ورود پیدا کرده است، انتظار میرود که فناوری به صنعت هوایی نیز کمک بسزایی کند و موجب تسهیل در کار کادر پرواز، خلبانان، مسئولان برج مراقبت، اداره گمرک در فرودگاه، مسئولان و ماموران امنیتی و مسافران شود.
در یکی از جدیدترین نظرسنجی و تحقیقات صورت گرفته، کارشناسان دریافتند که مسافران برای کاهش زمان چکاپهای امنیتی قبل و بعد از پرواز و جلوگیری از ایستادن در صفوف طولانی برای بررسی گذرنامه، بلیت و احراز هویت، فرودگاههای سراسر جهان باید از فناوریهای تشخیص چهره و احراز هویت هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی بهرهگیری کنند.
آنها همچنین از ایرلاینها و شرکتهای هواپیماسازی انتظار دارند که خدمات سرگرم کننده بهتری را برای آنها در طول مدت زمان پرواز حتی در کلاسهای اکونومی تدارک ببینند که از جمله مهمترین آنها میتوان امکان اتصال به اینترنت وای فای در تمام هواپیماهای موجود در ناوگان هوایی کشورهای مختلف اشاره کرد.
انتهای پیام
مترجم: شیما قاسمی
دبیر خبر: مریم طاووسی