آخرین مطالب

مصاحبه| تحلیلگر ایتالیایی: تهران در حال پر کردن شکاف‌های ناشی از سیاست‌های آمریکا در منطقه است بین الملل

مصاحبه| تحلیلگر ایتالیایی: تهران در حال پر کردن شکاف‌های ناشی از سیاست‌های آمریکا در منطقه است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تحلیلگر ایتالیایی مسائل بین‌المللی می‌گوید سفر ظریف به هند و عراق و همکاری‌های این دو کشور با ایران تأیید کننده این مطلب است که تهران در حال پر کردن شکاف‌هایی است در نتیجه سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا در منطقه ایجاد شده‌اند.

تبسم مهر - تحلیلگر ایتالیایی مسائل بین‌المللی می‌گوید سفر ظریف به هند و عراق و همکاری‌های این دو کشور با ایران تأیید کننده این مطلب است که تهران در حال پر کردن شکاف‌هایی است در نتیجه سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا در منطقه ایجاد شده‌اند.

- اخبار بین الملل -
« فدریکو پی‌یراچینی » تحلیلگر و کارشناس ایتالیایی مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم می‌گوید دیدار ظریف از هند، عراق و نهایتا حضور وی در اقلیم کردستان عراق نشان دهنده یک سیاست منطقه‌ای منسجم از سوی ایران است، سیاستی که به گفته پی‌یراچینی به دنبال گسترش هم‌پیمانی و مشارکت به منظور دور زدن فشارهای اعمالی از سوی ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی است.
این کارشناس ایتالیایی مسائل بین‌الملل در ادامه می‌گوید سفرهای ظریف به دو کشور هند و عراق و بخشی از راهبرد گسترده‌تر ایران در خاورمیانه است. «افزایش فشارهای ایالات متحده ایران را وادار کرده که به صورت نامتقارن و با استفاده از هر ابرازی که در چنته خود دارد، به آن پاسخ دهد. ایران از نظر اقتصادی تماس‌هایش را با هند افزایش دده و نفت و دیگر کالاهای خود را به این کشور می‌فروشد. دهلی‌نو نیز به شیوه مطلوبی پاسخ داده است و واردات نفت (از ایران) را افزایش داده و شیوه‌های پرداخت خود را از دلار آمریکا به سوی روپیه و یورو گسترده‌تر کرده است، که تا حددی ناشی از افتتاح یک شعبه بانک ایرانی پاسارگاد در هند است که تسهیل‌کننده تبادلات ارزی بین دو کشور است.»
پی‌یراچینی با اشاره به بندر چابهار در رابطه بین ایران و هند، آن را واجد اهمیت زیادی می‌داند؛ بندری که به گفته وی هم‌اکنون از سوی هند عملیاتی شده و در موقعیتی راهبردی قرار دارد و قرار است به عنوان دروازه‌ای برای تجارت ایران و هند با افغانتسان و کشورهای آسیایی به کار گرفته شود. این تحلیلگر ایتالیایی می‌گوید این تحول جدید موجب بهوبد تبادلات تجاری بین ایران و هند شده و شرایط ضروری برای اجرای کوریدور راه‌آهن تجاری بین شمال و جنوب و اتصال روسیه و هند را فراهم می‌کند.
این تحلیلگر ایتالیایی در خصوص سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به عراق گفت: ظریف در عراق به طور خاص بر ابعاد دیپلماتیک روابط بین ایران و عراق توجه کرد. در ماه‌های اخیر بغداد و تهران همکاری‌ها و هم‌افزاییی‌ها خود را افزایش داده‌اند، خصوصا در امر مبارزه با تروریسم. ایران از اهمیت عراق در منطقه خاورمیانه خصوصا در میان‌مدت و به عنوان مسیری برای برقراری آرامش در منطقه از طریق عملیات‌ها ضدتروریسم، آگاه است. تهران همچنین از اهمیت توسعه روابطی پایدار با بغداد به عنوان راهی برای فشار بر آمریکا - که حضوری پر رنگ در عراق دارد - آگاه است. بیرون‌انداختن آمریکایی‌ها از عراق یکی از اهداف بغداد و تهران است، زیرا نظامیان آمریکایی همچنان منبعی جاری از آشوب و بی‌ثباتی هستند. به گفته این کارشناس مسائل بین‌الملل، دیدار ظریف از اقلیم کردستان عراق موجب تقویت پیوندهای کردها با ایران می‌شود.
پی‌یراچینی در ادامه گفت که واکنش ظریف به فشارهای اقتصادی آمریکا شامل افزایش همکاری‌ها با کشورهایی است که در سالیان اخیر گشایش خاصی را نسبت به ایالات متحده از خود بروز داده‌اند. همکاری‌های اخیر با ایران هم از سوی عراق و هم توسط هند تأیید کننده این مطلب است که تهران در حال پر کردن شکاف‌هایی است در نتیجه سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا در منطقه ایجاد شده‌اند.
سفر ظریف به عراق و نگرانی‌های واشنگتن
تمجید ظریف از دستاوردهای سفر به هند
ظریف: ایران و هند به‌دنبال رهایی از اقدامات غیرقانونی آمریکا هستند
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند