رقابت پهپادهای آتشنشان در یک همایش بینالمللی/تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - همزمان با چهارمین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی آتشنشانی و ایمنی شهری، ۴۰ کارگاه تخصصی و سخنرانی توسط مهمانان خارجی و اعضای هیأت علمی دانشگاههای کشور برگزار میشود.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا ، همزمان با چهارمین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی آتشنشانی و ایمنی شهری، نخستین نمایشگاه تخصصی صنعت ایمنی و آتشنشانی به تاریخ 5 تا 7 اسفند ماه امسال با حضور شرکتهای معتبر ایرانی و نمایندگان شرکتهای خارجی در این حوزه برپا میشود و بازدید از آن برای علاقهمندان آزاد و رایگان است.
در نخستین روز این نمایشگاه کارگاههای سازمان نظام مهندسی و اولین دوره مسابقات پهپادهای آتشنشان با حضور شرکتکنندگان از سراسر کشور برگزار میشود. همچنین همزمان با این رویداد کارگاههای جنبی در محورهای مختلف این همایش برای بهرهمندی علاقهمندان دایر است.
"تمرکز زدایی و بهرهگیری از حداکثر ظرفیتهای محیطهای دانشگاهی و آموزشی و پژوهشی"، "تاکید بر ابعاد ملی و فرامنطقهای حوزه ایمنی و آتشنشانی و ضرورت مشارکت ملی در این حوزه"، "تلاش برای مشارکت حداکثری نخبگان، پژوهشگران، دانشجویان و کارشناسان مرتبط با حوزه ایمنی شهری"، "ارتقای نظام مدیریت ایمنی شهری و آتشنشانی"، "توسعه فضای تعاملی بین سطوح راهبردی و عملیاتی سازمانهای مرتبط با مدیریت ایمنی شهری و آتشنشانی" و "بسترسازی برای هم اندیشی و تبادل دانش و تجربه" از جمله اهداف چهارمین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی آتشنشانی و ایمنی شهری محسوب میشود.
"ایمنی شهری (پیشگیری، حفاظت، پاسخ)" و "جنبههای اجتماعی، اقتصادی و حقوقی در ایمنی شهری" از جمله محورهای چهارمین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی آتشنشانی و ایمنی شهری محسوب میشوند.
"نقش فناوریهای نوین در کاهش ریسک خطر شهری (روشهای علمی، اجرایی وکاهش فراوانی آن)"، "جایگاه ایمنی در تهیه طرحهای جامع و تفصیلی شهری"، "تحلیل و آسیبشناسی ایمنی در طرح تفصیلی موجود (پهنههای مسکونی، تجاری، مختلط، فضای سبز و موضوعاتی مانند حملونقل، تاسیسات و زیر ساختهای شهری)"، "ایمنی در مراکز تاریخی، فرهنگی و حساس شهری (موزه، سایتهای تاریخی، بازار، مراکز تجمعی، اسناد رسمی و تاریخی، کتابخانههای ملی و انبارهای کالاهای حیاتی"، "نقش سازمان آتشنشانی در مدیریت بحران (سیل، زلزله، طوفان، عوامل جوی، زیست محیطی و…)"، "ایمنی در تونلهای شهری، جادهای و ریلی"، "کاربرد CFD در طراحی سامانههای حفاظت در برابر حریق (ارائه مطالعه موردی)؛"کاربرد اینترنت اشیاء IOT در ایمنی شهری"، "مطالعه موردی SOP حریق یا یک حادثه با ذکر جزئیات و استانداردهای ملاک عمل"، "مدیریت دانش و توانمندسازی کارکنان"، "تبیین نقش افسر ایمنی و بهداشت (HSO) و افسر ایمنی حادثه (ISO) در ایمنی و بهداشت پرسنل عملیاتی آتشنشانی"، "روشهای پیشرفته بررسی علل حریق" از جمله زیرمحورهای "ایمنی شهری (پیشگیری، حفاظت، پاسخ)" هستند.
زیرمحورهای"جنبههای اجتماعی، اقتصادی و حقوقی در ایمنی شهری" شامل "آسیبشناسی حقوقی و قانونی در مسائل ایمنی و آتشنشانی شهری"، "نقش استارتاپها در توسعه فرهنگ ایمنی آتشنشانی"، "نقش بیمه در توسعه ایمنی شهری (مطالعات تطبیقی)"، "آتشنشان داوطلب (کارکردها، آسیبشناسی و مطالعات تطبیقی)"، "روشها و برنامههای اثربخش در کاهش ریسک اجتماع"، "ارائه تجارب موفق در توسعه فرهنگ ایمنی شهروندان در سطوح ملی یا بینالمللی"، "نقش آموزش شهروندان و رسانهها در توسعه و ارتقای فرهنگ ایمنی"، "گروههای آسیبپذیر در حوادث و آتشسوزیها (روشهای آموزشی ویژه، موانع و راهکارها)"، "آمادگی جسمانی – سلامت روانی و مهارتهای ویژه در خدمات آتشنشانی" و "دستیابی به مدلهای شایستهسالاری و استعدادیابی و استعدادپروری در فرآیندهای شناخت مدیریت منابع انسانی از قبیل جذب و استخدام، آموزش و بهسازی، بکارگیری و انتصاب" است.
از جمله موضوعات ویژه همایش میتوان به فرهنگی و اجتماعی (مسئولیت و مشارکت اجتماعی) اشاره کرد.
بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، مهلت ارسال مقالات تا 5 بهمن ماه تمدید شده است. مقالات ارائه شده در این همایش در مجلات علمی و پژوهشی و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام منتشر میشود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت http://nfus.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام