آخرین مطالب

دادستان تهران مطرح کرد

آخرین وضعیت پرونده عراقچی/ شناسایی اموال مظلومین در تهران و کیش اجتماعی

آخرین وضعیت پرونده عراقچی/ شناسایی اموال مظلومین در تهران و کیش

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - دادستان تهران در خصوص آخرین وضعیت پرونده معاون سابق ارزی بانک مرکزی گفت: دادگاه شعبه ویژه نقص‌هایی را در این پرونده گرفته است و پس از رفع نقص پرونده به دادگاه برمی‌گردد.

تبسم مهر - دادستان تهران در خصوص آخرین وضعیت پرونده معاون سابق ارزی بانک مرکزی گفت: دادگاه شعبه ویژه نقص‌هایی را در این پرونده گرفته است و پس از رفع نقص پرونده به دادگاه برمی‌گردد.

به گزارش خبرنگار مهر ، عباس جعفری دولت‌آبادی در ارتباط با ابلاغ آیین نامه ای مرتبط با احیای حقوق عامه گفت: به عنوان مثال کسی که در منطقه ای زمین خواری می‌کند، دادستان وظیفه دارد که منتظر دستگاه‌ها نباشد و در راستای احیای حقوق عامه ورود کند.
وی ادامه داد: هر جا که جرمی رخ دهد بدون دخالت در حیطه دولت، دادستان‌ها ورود می‌کند. در تهران دادسرای انفال و حقوق عامه فعالیت‌های خود را آغاز کرده است.
دادستان تهران در خصوص پرونده‌های لواسان و حمله سگ به دختری در پارکی از لواسان توضیح داد: از رییس دادگاه لواسان سوال کردم و ایشان اعلام کردند پرونده برای چند ماه پیش است و پیگیری دیه در حال انجام است.
جعفری دولت‌آبادی با بیان اینکه مطبوعات آدرس غلط ندهند، گفت:فساد در لواسان آدرس صحیحی نیست بلکه فساد جای دیگری است. فساد در باز بودن منافذ ورود است.
دادستان تهران در پاسخ به سوالی که در صورت حمله سگ به فردی آیا صرف پرداخت دیه، کافی است؟ گفت: در قانون ایران از بحث آسیب رساندن که ضمانت نامه آن دیه است اما اگر صاحب سگ ایجاد مزاحمت کند و مراقبت نکند بحث دیگری است. متاسفانه در تهران این مشکل را داریم صاحب سگ حتما باید در نگهداری کوشش کند و در رابطه با کیفری باید عنوانی برایش پیدا کرد و اگر صاحب سگ مراقبت لازم را نداشته باشد باید پاسخگو باشد اما اگر صاحب سگ ایجاد مزاحمت کند این موضوع متفاوت از پرداخت دیه است. مزاحمت را باید دادستان احراز کند.
تشکیل پرونده برای یکی از مشاوران دولت
وی در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده خاتمی (مدعی تقلب در انتخابات) گفت: موارد دیگری به جز این فرد هم بوده است. یکی از مشاوران دولت را تحت تعقیب قرار داده و پرونده وی دادگاهی می‌شود. انتقاد در کشور آزاد است اما آنچه آسیب می‌رساند شکستن مرزهای اعتماد کردم است. پخش شایعات، اخبار خلاف واقع و دروغ ضرر است. دیروز دیدیم کسی که تازه به دادسرا احضار شده، خبر زندانی شدن وی مطرح می‌شود. در آستانه چهل سالگی انقلاب به جای ناامید کردن مردم باید آنها را به آینده امیدوار کرد.
جعفری دولت‌آبادی در خصوص ممنوع الخروجی رییس سازمان خصوصی گفت:اصل پرونده در حال بررسی است.
دادستان تهران در خصوص پرونده شهرام جزایری نیز گفت: ایشان پس از آزادی از زندان وارد فعالیت‌های اقتصادی شد. این فرد قصد خروج از کشور داشت و عوامل داخلی این فرد مهر خروج از کشور را هم برایش زده بودند. پرونده این فرد در دادگاه تجدید نظر است.
وی در خصوص آخرین وضعیت پرونده معاون سابق ارزی بانک مرکزی گفت: دادگاه شعبه ویژه نقص هایی را در این پرونده گرفته است و پس از رفع نقص پرونده به دادگاه برمی گردد.
دادستان تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سکه‌های سلطان سکه چه شد؟ گفت: در حین بازداشت سکه ای نداشت اما پس از اعدام اموال زیادی از وی در کیش و تهران شناسایی شد و به محض نهایی شدن اموال وی ضبط می‌شود.
جعفری دولت‌آبادی در رابطه با بازداشت مرضیه هاشمی هم توضیح داد: وقتی خبرنگاری در ایران احضار می‌شود، کل دنیا را پر می‌کنند اما می‌بینیم در مورد خانم هاشمی چه اتفاقی افتاده است، آنها که مدعی پرچمداری حقوق بشر هستند چه تناقضی در رفتار دارند. اگر شاهد بوده است که شاهد قابل بازداشت نیست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند