با فناوری نانو؛
ایران به جمع کشورهای تولیدکننده مرکب پرینتر جوهرافشان پیوست
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید و انعقاد قراردادی برای مرکب پرینترهای جوهرافشان شدند که با این قرارداد، ایران به جمع تولیدکنندگان مرکب پیوست.
تبسم مهر - محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید و انعقاد قراردادی برای مرکب پرینترهای جوهرافشان شدند که با این قرارداد، ایران به جمع تولیدکنندگان مرکب پیوست.
میثم رحیمی، یکی از مدیران پروژه تولید مرکبهای پرینترهای جوهر افشان در یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با راه اندازی کارخانه این مرکبها، کشور ایران به جمع تولید کنندگان مرکبهای چاپگرهای جوهر افشان در جهان پیوست.
وی با بیان اینکه این محصولات مطابق با تکنولوژی هد برندهای مختلف چاپگر تولید میشود، بیان کرد: از این مرکبها میتوان در اداره جات ، منازل، دفاتر فنی، عکاسی و ...استفاده کرد.
رحیمی با تاکید بر اینکه این مرکب پرینترهای جوهر افشان اکنون به تولید انبوه رسیده است، گفت: این جوهرها در ستهای 6 رنگ و 4رنگ ( بستگی به نوع پرینترها دارد) در این شرکت تولید میشود.
به گفته وی، این محصول با سرمایه گذار کانادایی در ایران اکنون به مرحله ای رسیده که خط تولید دارد و تجهیزات تولید آن نیز کامل است.
مدیر کارخانه تولید مرکبهای جوهر افشان با تاکید براینکه تا قبل از تولید این شرکت مرکبهای جوهر افشان به صورت کامل وارداتی بوده است، خاطر نشان کرد: اکنون این محصول در بازار مصرف در حال توزیع است. اصولا این جوهرها از چین، کره و ژاپن وارد کشور ما میشدند.
وی ادامه داد: نمونههای وارداتی این محصول از کشور چین دارای کیفیت خوبی نبوده ولی این محصولی که موفق به تولید انبوه آن شده ایم با استفاده از فناوری نانو تولید شده و مورد تایید ستاد توسعه فناوری نانو است.
رحیمی در خصوص ویژگیهای این محصول نسبت به نمونههای وارداتی عنوان کرد: ویژگیهای محصول نسبت به محصولات مشابه از ثبات و مقاومت بالایی در برابر نور خورشید برخوردار است.
وی تاکید کرد: عکاسیها که نمونههای وارداتی چینی استفاده میکنند در مدت کوتاهی شاهد تغییر رنگ تصاویر و کم رنگ شدن آن خواهند بود ولی با استفاده از جوهرهای ایرانی میتوانند ثبات نوری در حد جوهرهای اصلی را تجربه کنند.
رحیمی با بیان اینکه زمانیکه از جوهرهای معمولی استفاده میشود گاها بعد از عدم استفاده پرینتر دچار مشکل میشود، گفت: اما وقتی این جوهرهای نانویی داخل پرینتر قرار میگیرد به هد دستگاه صدمه نمیزند.
این محقق بیان کرد: اکنون در حال جذب سرمایه گذاری در عمان، دبی و ترکیه جهت راه اندازی کارخانه تولید جوهر در این کشورها هستیم تا بتوانیم محصولات خود را در سایر کشورها نیز تولید و توزیع کنیم.
وی تاکید کرد: بر اساس اطلاعات بدست آمده نیاز کشور ما در حدود 100 تن در سال است که ما در این شرکت توانایی 150تولید تن در سال را داریم و این نشان میدهد که علاوه بر تامین نیاز کشور قادر به صادرات مرکبهای جوهر افشان هستیم.
رحیمی افزود: پیش از اینها صادرات به ترکیه، عراق و دبی داشته ایم ولی اکنون تجهیزات به اندازه ای است که علاوه بر نیاز کشور، نیاز سایر کشورها را هم میتوانیم تامین کنیم.
وی با بیان اینکه بالاترین حمایت از شرکتهای تولیدی دانش بنیان قطع واردات محصولات تولید شده در کشور است، گفت: ارگانهای دولتی میتوانند با خرید مرکبهای پرینتر جوهر افشان از شرکتهای داخلی حمایت کنند.
وی ادامه داد: وضع تعرفه گمرکی بالا جهت واردات این محصول، باعث قطع واردات و خروج بیش از یک میلیون دلار ارز از کشور و همچنین اشتغالزایی در کشور و رسیدن محصول با کیفیت با قیمت مناسب به دست مصرف کننده خواهد شد. در صورت وضع تعرفه بالا جهت واردات این محصول این مجموعه با اشتغالزایی مستقیم 30 نفر و اشتغالزایی غیر مستقیم حدود 150 نفر سهم کوچکی را در آبادانی ایران عزیز ایفا میکند.
وی با بیان اینکه این جوهرافشان با استفاده از مواد معدنی و گیاهی به تولید میرسد، گفت: به تازگی یک قراردادی برابر با 180 میلیارد ریال منعقد کردیم که به تولید برسد؛ با بهره برداری خط تولید این طرح ایران به جمع 5 کشور تولیدکننده مرکب پرینتر و پلاترهای جوهرافشان میپیوندد.
رحیمی عنوان کرد: این شرکت با حمایتهای همه جانبه پارک علم و فناوری استان زنجان توانسته است در این مسیر دشوار قدم بردارد.