پروژه تاریخ شفاهی ایران ایرنا/ محسن آرمین: بخش پنجم و پایانی
سامانه توزیع نهادههای کشاورزی بهمن ماه آغاز به کار میکند
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - قم - ایرنا - مدیر نظارت و توزیع کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی، از طراحی سامانه جامع نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی خبر داد و گفت: این سامانه از بهمن ماه سال جاری آغاز به کار میکند.
تبسم مهر - قم - ایرنا - مدیر نظارت و توزیع کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی، از طراحی سامانه جامع نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی خبر داد و گفت: این سامانه از بهمن ماه سال جاری آغاز به کار میکند.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی قم، محمد قدیری ابیانه در جلسه ستاد تنظیم بازار در سالن جلسات جهاد کشاورزی استان افزود: سامانه جامع نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی مانند سامانه آرد با همکاری بانک کشاورزی برای جلوگیری از توزیع نامناسب نهادههای کشاورزی و تثبیت قیمتگذاری و همچنین جلوگیری از واسطهگری طراحیشده است.
وی گفت: با راهاندازی این سامانه دانههای روغنی، جو، گندم، سویا، ذرت، کنجاله سویا و غیره فقط از این سامانه انتقال دادهشده و مشکل انتقال از بهمنماه رفع میشود و اطلاعات نهاده از لحظه ورود به کشور تا رسیدن به دست مصرفکننده به صورت دقیق ثبت خواهد شد.
قدیری ابیانه رفع مشکلات مالی دامداران و مرغداریها را در این سامانه پیشبینیشده خواند و خاطرنشان کرد: بانک کشاورزی متعهد شده مشکل دامداران و مرغداران را با تخصیص وام حل کرده و چنانچه هریک از مراحل رسیدن نهاده به دست مصرف کننده با تاخیر انجام شود بانک سرمایه آن واحد را بلوکه میکند.
وی همچنین با اشاره به تصمیم دولت در واگذاری تامین نهادههای کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بعد از تصمیم دولت در واگذاری تامین نهاده به وزارت جهاد کشاورزی از اواخر سال گذشته تجار برای تامین نهادههای کشاورزی فعالانه وارد بازار شدهاند.
قدیری ابیانه از تامین نهادههای کشاورزی بیش از نیاز کشور خبر داد و افزود: در زمان کنونی 110 واردکننده بهصورت فعالانه در حال تامین نهادههای کشاورزی هستند و با توجه به شرایط کشور دررسیدن به خودکفایی در تولید گندم و شکر امسال نیاز به واردات گندم و شکر نخواهیم داشت.
مدیر نظارت و توزیع کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی، نبود واحد نظارتی در بخش کشاورزی را یکی از مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: در زمان حاضر با استقرار واحد نظارتی در بخش کشاورزی بیش از 75 هزار پایش انجامشده و با متخلفان بهصورت جدی برخورد میشود.
وی به نقش اتحادیههای عشایری در رفع مشکل دامداریهای کوچک اشاره کرد و افزود: اتحادیههای عشایری برای مرغداریها و دامداریهای کوچک بهصورت واسطه عمل کرده و توزیع و پخش نهادههای کشاورزی این واحدها را برعهده میگیرد.
قدیری ابیانه از ورود اتحادیهها به حوزه واردات استقبال و عنوان کرد: اتحادیهها میتوانند بهصورت مستقل با گرفتن کارت بازرگانی وارد حوزه واردات شده و بذر، کود، سم، ذرت، کنجاله سویا، جو و ادوات کشاورزی موردنیاز خود را وارد کنند.
1175 /
انتهای پیام /*