پروژه تاریخ شفاهی ایران ایرنا/ محسن آرمین: بخش پنجم و پایانی
رئیس اتحادیه: فروشندگان تلفن همراه گرانفروش نیستند
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا-رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه و لوازم جانبی تهران که مدعی است فروشندگان موبایل گرانفروش نیستند، اینچنین استدلال کرد: موبایل موجود در بازار از طریق مسافران با ارز آزاد وارد میشود و بعد از تبدیل نرخ دلار به ریال آن را به فروشندگان حاضر در بازار میفروشند.
تبسم مهر - تهران- ایرنا-رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه و لوازم جانبی تهران که مدعی است فروشندگان موبایل گرانفروش نیستند، اینچنین استدلال کرد: موبایل موجود در بازار از طریق مسافران با ارز آزاد وارد میشود و بعد از تبدیل نرخ دلار به ریال آن را به فروشندگان حاضر در بازار میفروشند.
ابراهیم درستی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر آنکه تا چند وقت گذشته 95 درصد موبایل در بازار به صورت قاچاق وارد میشد گفت: در دوره ای از زمان که قیمت دلار به حدود 20 هزار تومان رسید نه تنها قیمت موبایل بلکه دیگر کالاها هم تحت تاثیر قیمت ارز با افزایش همراه شدند.
به گزارش ایرنا این درحالی است که رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان میگوید: تاکنون هیچ کالایی با نرخ دلار بیشتر از هشت هزار و 600 تومانی وارد نشده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه و لوازم جانبی تهران افزود: اوایل امسال مبلغ دو هزار میلیارد تومان سود حاصل از قاچاق به جیب سوداگران بازار تلفن همراه رفت اما از زمان اجرایی شدن ریجستری موبایل میزان قاچاق به طور چشمگیری کاهش یافته و اکنون به هیچ عنوان در بازار شاهد قاچاق این کالا نیستیم.
درستی گفت: طی جلسه ای که دو هفته گذشته با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد قرار بر این شد تا ثبت سفارش تلفن همراه آزاد و واردکنندگان قادر به دریافت ارز حاصل از صادرات از طریق صرافیها باشند.
رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه و لوازم جانبی تهران با تاکید بر آنکه در صورت اجرای چنین تصمیماتی شاهد کاهش قیمت تلفن همراه در بازار خواهیم بود، ادامه داد: سال گذشته یک مدل موبایل با قیمت سه میلیون تومان فروخته و در اختیار مشتریان قرار میگرفت در حالی که بعد از افزایش قیمت ارز همان مدل تلفن همراه به مرز 11 میلیون تومان رسید و باعث ایجاد رکود در بازار شد.
وی با بیان اینکه تلفن همراه از جمله کالاهایی است که اخیرا در سبد کالای خانوارها قرار گرفته است، گفت: کاهش قیمت دلار به کمتر از 10 هزار تومان و نیز ثبات آن نقش بسزایی را در کاهش قیمت این کالا دارد اما به شرط آنکه سهم بازار تامین و موبایل به میزان کافی وارد، در این زمان میتوان افق و چشم انداز بسیار روشنی را برای بازار موبایل پیش بینی کرد.
درستی تعداد گوشیهای توقیف شده در گمرک را 130 هزار عدد اعلام کرد و افزود: طی مذاکرات انجام شده با دادستان تهران خواستار عرضه گوشیهای توقیف شده به بازار هستیم زیرا بالا بودن تعداد آن میتواند سهم خوبی را در تنظیم بازار داشته باشد.
نائب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه اکنون بازار موبایل در حال دست وپنجه نرم کردن با دوران رکود است، اظهار داشت: در زمان حاضر در بازار موبایل به هیچ عنوان با کمبود این کالا مواجه نیستیم اما به دلیل آنکه تلفن همراه به عنوان یکی از کالاهای اساسی برای مردم تلقی میشود در صورتی که قدرت خرید مردم بهتر از وضعیت کنونی بود به طور حتم با کمبود این کالا در بازار روبه رو میشدیم.
وی با تاکید از اینکه تابستان و ایام نوروز از جمله زمان هایی از سال هستند که با افزایش مصرف موبایل همراه خواهیم شد، افزود: تا یک زمانی بازار نیازمند یک میلیون دستگاه تلفن همراه برای این دوران بود اما به دلیل کاهش قدرت خرید مردم این میزان به 500 تا 700 هزار تلفن همراه کاهش یافته است.
تهرام/ 9206 / 1539
انتهای پیام /*