ادراک جامعه از آسیبهای اجتماعی و فساد اغراقآمیز است/کاهش مصرف سیگار در کشور
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: بر اساس پیمایش صورت گرفته، ادارک جامعه از آسیبهای اجتماعی و فساد اغراقآمیز است.
تبسم مهر - رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: بر اساس پیمایش صورت گرفته، ادارک جامعه از آسیبهای اجتماعی و فساد اغراقآمیز است.
- اخبار اجتماعی -
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، تقی رستموندی در یکصد و سیزدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور تحت عنوان «ارائه گزارش پیمایش آسیبهای اجتماعی و بررسی برنامهها و چالشهای سازمان بهزیستی» اظهار کرد: کار پیمایش در حوزه آسیبهای اجتماعی بر اساس 131 هزار نمونه شهری و روستایی در سال 91 و 92 آغاز شد و امسال به پایان رسید که بر اساس نتایج اولیه حاصل شده از این پیمایش میتوان گفت ادراک جامعه از آسیبهای اجتماعی، اغراقآمیز است.
وی افزود: شاید این ادراکِ اغراقآمیز از آسیبهای اجتماعی در جامعه به دلیل فعالیت زیاد فضاهای مجازی در حوزههای اجتماعی است. آنچه بر اساس یک پیمایش علمی میتوان بیان کرد این است که آمارهای ارائه شده در فضای مجازی فاصله زیادی با آمارهای واقعی دارد و میبایست مبنای اعلام آمارها در حوزه آسیبهای اجتماعی، روند علمی باشد.
رستموندی در خصوص نتایج اولیه حاصل از پیمایش علمی آسیبهای اجتماعی افزود: ادراک از فساد اقتصادی در جامعه زیاد است در حالی که بررسیهای علمی نشان میدهد واقعیت چیز دیگری است. به عنوان مثال در مورد رشوه 70 تا 75 درصد از جامعه آماری مورد پیمایش گفتهاند که نه رشوه گرفتهاند و نه رشوه دادهاند و ادراک در این خصوص با واقعیتها فاصله دارد. همچنین در مورد مصرف سیگار که در جامعه ابراز میشود که مصرف سیگار افزایش یافته است واقعیت چنین نیست، بلکه مصرف آن کاهش هم داشته است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نتایج اولیه حاصل از این پیمایش در مورد آسیبهای اجتماعی افزود: یکی دیگر از مسائلی که در این پیمایش مورد بررسی قرار گرفت، بحث عامل حمایت از خانوادهها و نقش خانواده در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی است. طبق نتایج حاصله، 80 درصد کسانی که مورد پیمایش قرار گرفتند، دینداری را از عوامل مهم حمایت از خانواده عنوان کردند.
وی تصریح کرد: برخلاف آنچه ابراز میشود که در چهار دهه گذشته دینداری مردم کاهش یافته است در واقعیت این طور نیست بلکه 80 درصد از این جامعه آماری به دینداری خود اذعان کردهاند.
رستموندی تأکید کرد: نتایج این پیمایش علمی در حوزه آسیبهای اجتماعی در آینده در اختیار رسانهها قرار میگیرد تا این نتایج نیز به نظر مردم برسد.
تزلزل بنیان خانواده جدیترین آسیب اجتماعی/اقتصاد در مسیر آسیبهای اجتماعی اثر گذار است
انتهای پیام/