بیژن مقانلو: تکواندو دنیا پیشرفت نکرده، ما عقب ماندیم/ نباید از بازیکنان صاحب رنکینگ غافل شویم
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو گفت: تکواندو دنیا پیشرفت نکرده است و اعتقاد دارم ما به دلیل اینکه خودمان را قبول داریم عقب ماندیم.
تبسم مهر - سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو گفت: تکواندو دنیا پیشرفت نکرده است و اعتقاد دارم ما به دلیل اینکه خودمان را قبول داریم عقب ماندیم.
- اخبار ورزشی -
بیژن مقانلو در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، در خصوص برگزاری مسابقات آزاد کشوری و انتخابی تیم ملی تکواندو اظهار داشت: هیچ وقت مخالف برگزاری مسابقات آزاد کشوری، قهرمانی کشور و برترینهای لیگ نبودم، اما تا بخواهیم جوانان تازه وارد خود را تا رنکینگ 22 جهانی بیاوریم و مجوز حضور آنها را در مسابقات گرندپری کسب کنیم، زمانی را نیاز داریم. در این شرایط عملا اگر بازیکنانی در این رنکینگ داریم باید آنها را حفظ کنیم.
وی عنوان کرد: اصلا نمیگویم مسابقات انتخابی نباید باشد و اتفاقا انتخابی برای حضور در مسابقات جهانی، آسیایی و بازیهای آسیایی باید باشد، اما نباید از بازیکنانی که در میان 32 نفر رنکینگ حضور دارند، غافل بشویم. در زمان هدایت تیم ملی دو گروه بازیکن داشتیم. بازیکنانی که فقط مجوز حضور در گرندپری را داشتند و عملا برای حضور در مسابقات جهانی، آسیایی و بازیهای آسیایی با جوانان مستعد گروه دیگر انتخابی میزدند تا بهترینها اعزام شوند.
سرمربی تیم ملی تکواندو در خصوص برگزاری مرحله نخست انتخابی تیم ملی تکواندو در رقابتهای آزاد کشوری گفت: سیاست کادرفنی برای مسابقات آزاد کشوری را نمیدانم و اطلاعی از اینکه در چه راستایی جلو میروند را ندارم. کادرفنی تیم ملی اعتقاد داشت که بازیکنانی که رنکینگ دارند نیز باید در مسابقات آزاد کشوری حضور داشته باشند و بازیکنان نیز باید این کار را انجام میدادند، اما اگر بازیکنان فغلی که رنکینگ دارند را از دست بدهیم نیز دیگر نمیدانم باید چیکار کنیم.
مقانلو در خصوص شکست فرزان عاشورزاده و مصدومیت مهدی خدابخشی در مسابقات آزاد کشوری و صحبتهایی که در خصوص به پایان رسیدن این بازیکنان، نیاز به انگیزه و رو شدن دست آنها مطرح شده است، گفت: حرف در این خصوص زیاد است و اصلا این حرفها را قبول ندارم. در حال حاضر با رصد مسابقات گرندپری و مسابقات بزرگ دیگر میتوانیم ببینیم همان بازیکنانی که در دوران فرزان، مهدی و دیگران قهرمان بودند، همچنان نیز قهرمان هستند.
وی تاکید کرد: تکواندو دنیا پیشرفت نکرده است و فکر میکنم ما عقب ماندیم. تکواندو همان تکواندو است و ما نیز همان بازیکنان را داریم، اما خودمان را قبول نداریم. ما فقط دیگران را نگاه میکنیم و خودمان را نمیبینیم و فقط میگویم فلان کشور پیشرفت کرده است، اما نمیگویم آیا ایران نباید پیشرفت کند؟ مگر در گذشته کشورهای دیگر پیشرفت نداشتند؟ در عرض شش ماه تمام بازیکنان ما رنکینگ یک دنیا شدند و در جمع بهترینها حاضر شدند.
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو اظهار داشت: اگر در المپیک ریو نیز اتفاقاتی افتاد همه از آن آگاه هستیم. این عدم موفقیت به خاطر غرور، عدم انسجام یا هر دلیل دیگری بود، اما بعد از المپیک یکسری بازیکن جوان و مستعد داشتیم که علاوه بر حفظ آنها باید تعداد جوان دیگر نیز به این نفرات اضافه میکردیم. آیا بعد از المپیک توانستیم بازیکنی به غیر از میرهاشم حسینی را به جمع 32 نفر برتر رنکینگ اضافه کنیم؟ حداقل حالا تا زمانی که بازیکنان ما به جمع نفرات برتر رنکینگ اضافه شوند، بازیکنان رنکینگدار فعلی را حفظ کنیم تا آنها بتوانند جلوی پیشرفت خیلی از نفرات رنکینگدار را بگیرند تا جوانان ما به این نفرات برسند.
مقانلو افزود: اصلا مخالف رقابتهای انتخابی نیستم و برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، بازیهای آسیایی و جهانی در زمان ما، تمام نفرات گرندپری موظف به حضور در رقابت انتخابی و مبارزه با جوانان بودند. اینکه بازیکن حاضر در گرندپری در مسابقات آزاد کشوری حاضر شود و به هر دلیلی آسیب ببیند، ببازد و حذف شود و در ادامه او را به اردو دعوت کنید اصلا توجیه ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که اعتقاد ندارد باید بازیکنانی مانند فرزان عاشورزاده در مسابقات آزاد کشوری شرکت میکرد، گفت: بازیکن ما در رنک 7 دنیا قرار داشت و زمانی برای خودش آقایی میکرد.در حال حاضر نیز به رتبه 11 رنکینگ سقوط کرده است، اما بازیکنی را نداریم که جایگزین او کنیم. بهتر بود در این شرایط او را حفظ میکردیم تا حداقل جلوی بهترینهای دنیا را بگیرد. البته باید این بازیکنان برای حضور در مسابقات جهانی در انتخابی شرکت میکردند، اما معتقدم نباید در مسابقات آزاد کشوری بازی میکردند. در زمان ما، قهرمان آزاد کشوری، قهرمان کشور، بهترینهای لیگ و بهترینهای تورنمنت انتخاب میشدند و برای حضور در مسابقات جهانی، بازیهای آسیایی و قهرمانی آسیا با بازیکنان گرندپری ما مبارزه میکردند.
بهترین مربی جهان در سال 2015 در خصوص اینکه چه کارهایی باید برای احیای قهرمانان سابق تیم ملی انجام داد، گفت: بهترینها در ایران حضور دارند و همیشه گفتم در ایران پتانسیل است، اما نحوه نگرش و استفاده از این پتانسیل مهم است. هر مربی یک سیاستی دارد و این خیلی مهم است. مقانلو اگر قرار بود در زمان حضور در تیم ملی 10 گل بزند، موفق به زدن 9 گل شد، اما همه یک گل زده نشده که شاید خودش نیز در آن مقصر نبود را میبینند. هیچ کسی نمیگوید 9 گل زده است و ببینیم چکاری انجام داده است و حداقل تا حدودی از مثبتهای آنها استفاده و منفیها را انجام ندهیم.
مقانلو افزود: بارها گفته شده است که میخواهیم حکایت مسابقات المپیک ریو تکرار نشود. ریو تمام شد و رفت، الان نیز تنها اتفاقی که افتاده از دست رفتن داشتههایمان است. تکواندو ایران چند سال آقا و یک دنیا بود. در حال حاضر نیز تنها دعا میکنم تا هر روز بهتر از دیروز باشیم، چرا که ما نیز از این کشور بیرون میرویم و افتخار تکواندو ایران افتخار ما است.
وی در خصوص اینکه صحبتی با فریبرز عسکری در خصوص مسائل تیم ملی در مسابقات آزاد کشوری داشته و در صورت نیاز تمایلی برای مشاوره فکری به عسکری دارد، به تسنیم گفت: اصلا صحبتی در این خصوص نداشتیم و عسکری سرمربی و تصمیم گیرنده تیم ملی است و او سیاستهای تیم ملی را با مجموعه کادرفنی طراحی میکند. بیژن مقانلو نیز چیزی بلد نیست که بخواهد به کسی بگوید و همه بعد از المپیک بارها این را عنوان کردند. من نیز میترسم تا چیزی بگویم تا روند پیشرفت دچار مشکل شود(باخنده).
عاشورزاده: امیدوارم از شکستها درس بگیرم و شایستگی حضور دوباره در تیم ملی را داشته باشم
مهدی خدابخشی: عسکری در خصوص دعوتم به تیم ملی تکواندو صاحب اختیار است
انتهای پیام/