راهکار پذیرش الگوی پیشرفت در سبک زندگی است
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر _ یک کارشناس اجتماعی تحقق اهداف الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دشوار می داند و می گوید: راهکار پذیرش و عملی شدن برنامه ها در سبک زندگی مردمی شدن این الگو است .
علی اکبرمهرابی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار تبسم مهر درباره ضرورت عملیاتی شدن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اظهار کرد: این الگو می تواند با راهنمایی و جهت گیری عمومی نقش بسزایی در توسعه تمامی عرصه های کشور داشته باشد.
وی افزود: در حال حاضر با توجه به پراکندگی موجود در بسیاری از دستگاه های اجرایی کشور، نیاز به یک الگوی کلی توسعه برای رهبری فکری براساس نیازها و فرهنگ اصیل جامعه وجود دارد.
این کارشناسی اجتماعی معتقد است الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت باید با دو پایه ایرانی و اسلامی به صورت متعادل حرکت خود را ادامه دهد تا پیمودن مسیر پیشرفت سهولت یابد.
مهرابی در ادامه درباره تأثیر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در گسترش عدالت اجتماعی گفت: یکی از مهم ترین ویژگی این الگو عدالت اجتماعی است که این مفهوم در فرهنگ مردمان ما سابقه ای بسیار دیرینه دارد.
وی افزود: راهکار رسیدن به هدف عدالت اجتماعی وجود یک چراغ راهنما مانند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به منظور کاهش نابه سامانی های جامعه است.
** الگو باید انسجام بخش تمامی اسناد باشد
عباسقلی جهانی، عضو سابق شورای جهانی آب نیز در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا درباره اهمیت عملیاتی شدن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اظهار کرد: در حال حاضر جامعه ایران به طراحی و تدوین یک سند بالادستی برای پوشش دهی تمامی اسناد و برنامه های کشور نیاز جدی دارد.
وی افزود: در کشور ما یک خلاء جدی در برنامه ریزی های مربوط به توسعه احساس می شود، از این رو براساس ابلاغیه مقام معظم رهبری تمامی اجزا و ارکان جامعه از مردم عامی تا نخبگان باید به شکلی منطقی برای تحقق اهداف و آرمان های الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تلاش کنند.
این مهندس مشاور با اشاره به ویژگی انسجام بخشی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، یادآور شد: با توجه به انحرافات موجود در مسئله فرایند پیشرفت، این الگو باید در جامعه و همچنین شیوه اجرایی شدن خود انسجام بخش تمامی اسناد باشد.
جهانی ادامه داد: تحقق اهداف و آرمان های کشور در یک فضای انتزاعی ممکن نیست، برای رسیدن به جامعه آرمانی مورد نظر نیازمند یک دوره گذار است که باید در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به لزوم و شرایط دوره گذار اشاره شود.
وی یادآور شد: شرایط امروز جامعه برای محقق شدن اهداف مناسب نیست بنابراین باید با گذر از دوره فعلی برای اجرای اهداف الگو اسلامی ایرانی پیشرفت آماده شد.
عضو سابق شورای جهانی آب همچنین معتقد است: باید در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تدابیری برای انسجام در تمامی ابعاد و ارکان جامعه بیان شود و با در نظر گرفتن تدابیر راهکار مناسب اجرای برنامه ها به طوری منطقی تمامی عرصه های کشور پیشرفت کند.
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۷:۲۰
منبع: مهر