رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی:
اولین آزمایشگاه مرجع ارزیابی حسی مواد غذایی راه اندازی شد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تاسیس اولین آزمایشگاه مرجع ارزیابی حسی مواد غذایی در این موسسه خبر داد.
تبسم مهر - رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تاسیس اولین آزمایشگاه مرجع ارزیابی حسی مواد غذایی در این موسسه خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر قدیر رجب زاده با بیان اینکه محصولات نو در صنایع غذایی، بدون ارزیابی حسی دقیق و علمی جایگاه مناسبی در بازار مصرف نخواهند داشت، گفت: آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی براساس تجربیات ارزشمند اعضای هیئت علمی این مجموعه تأسیس شده است.
رجب زاده انجام آزمونهای پذیرش، مشتری گرا و دینامیک وابسته به زمان در زمینه طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگیهای محصول را از جمله ظرفیتهای آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی عنوان کرد.
وی با اشاره به مزیتهای این آزمایشگاه برای صاحبان صنعت غذا افزود: مشاوره و آموزش روشهای ارزیابی حسی مواد غذایی، همکاری در انجام پروژههای تحقیقاتی داخل و خارج از کشور، توسعه روشهای نوین ارزیابی حسی مواد غذایی، طراحی و اصلاح فرمولاسیون محصول و همچنین تعیین نقش فرآیندهای دهانی در ارزیابی حسی دینامیک مواد غذایی مهمترین مزیتهای استفاده از این آزمایشگاه برای صاحبان صنایع است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: بهبود و گسترش تکنیکهای ارزیابی حسی از مهمترین الزامات جهت توسعه صادرات و افزایش توان رقابتی در صنعت غذا به شمار میرود.
رجب زاده با اشاره به توسعه محصولات فراسودمند گفت: در حال حاضر به دلیل عدم آشنایی برخی واحدهای غذایی با تکنیکهای بهبود ویژگیهای حسی مواد غذایی، محصولات فراسودمند طعم و بافت مطلوب برای مصرف ندارند.
وی همچنین با بیان اینکه خدمات این آزمایشگاه قابل ارائه در سطح ملی و بین المللی است خاطرنشان کرد: با هدف توسعه تکنیکهای ارزیابی حسی مواد غذایی در این زمینه با برخی از کشورها قراردادهای مشترک پژوهشی منعقد شده است.