درخواست مقامات بلند پایه سیاسی و اقتصادی آلمانی از انگلیس برای ماندن در اتحادیه اروپا
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - بسیاری از سیاستمداران بلند پایه سیاسی و مقامات اقتصادی و اجتماعی آلمان در نامه ای از انگلیس خواستند که در اتحادیه اروپا باقی بماند.
تبسم مهر - بسیاری از سیاستمداران بلند پایه سیاسی و مقامات اقتصادی و اجتماعی آلمان در نامه ای از انگلیس خواستند که در اتحادیه اروپا باقی بماند.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل" ، بسیاری از سیاستمداران بلند پایه آلمانی در نامه ای به یک روزنامه انگلیسی به مسئله برگزیت پرداخته و از انگلیس خواستند در این اتحادیه باقی بماند.
در این نامه که به تایمز لندن نوشته شده نمایندگان بلند پایه از عرصه اقتصاد، سیاست و علم و اجتماعی آلمان از انگلیس خواستند که در اتحادیه اروپا باقی بماند.
این نامه که از جمله توسط رئیس حزب دموکرات مسیحی، رئیس حزب سوسیال دموکرات و رئیس سبزهای آلمان امضا شده است آمده است که البته ما به تصمیم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا احترام میگذاریم؛ اما انگلیس باید بداند که ما هیچ تصمیمی را غیر قابل برگشت نمیدانیم. درب ما همیشه باز است. اروپا خانه است.
در بخش دیگری از این نامه آمده است که انگلیس بعد از جنگ جهانی دوم دوباره آلمان را به عنوان کشور مستقل و قدرت اروپایی پذیرفته است. ما به عنوان آلمانی این مسئله را فراموش نمیکنیم و سپاسگذاریم.
در بخش دیگری از این نامه آمده است که ( در صورت برگزیت) جای انگلیس و سنت هایش خالی میشود. از این رو انگلیس باید بداند که ما از صمیم قلب میخواهیم که این کشور در این اتحادیه باقی بماند.
این نامه به ابتکار "فرانسیسکا برانتنر"، از نمایندگان حزب سبز آلمان و "نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان تنظیم شده است.
اسکاتلند: ترزا میباید همه پرسی دوم برگزیت را برگزار کند
گزارش تسنیم| برگزیت؛ آنچه اتفاق افتاد و آنچه پیش رو است
"روتگن" در مصاحبه با روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" تاکید کرد که وی میداند که این درخواست از انگلیس به عنوان مداخله ای به نفع برگزاری یک همه پرسی دوم درباره برگزیت درک میشود، اما بهر حال این ابتکار عمل یک وظیفه سیاسی است.
بسیاری از مقامات اقتصادی و علمی و اجتماعی جامعه آلمان از جمله رئیس انجمن صنایع آلمان هم از جمله امضا کنندگان این نامه بودند.
روز سهشنبه پارلمان انگلیس با 432 رأی مخالف و 202 رأی موافق، توافق حاصل شده دولت انگلیس با اتحادیه اروپا بر سر خروج از این اتحادیه را رد کرد.
نمایندگان پارلمان انگلیس به توافقی رأی دادند که «ترزا می»، نخستوزیر انگلیس بعد از دو سال مذاکره با اتحادیه اروپا به آن دست پیدا کرده بود. این توافق، قرار بود مکانیسم خروج انگلستان از اتحادیه اروپا را در تاریخ 29 مارس (9 فروردینماه سال 1398 شمسی) مشخص کند.
در این توافق موضوعات مهمی مشخص شده بود، مثل اینکه بعد از خروج انگلیس، شهروندان انگلیسی که در کشورهای اتحادیه اروپا زندگی میکنند مشمول چه قوانینی خواهند شد یا اینکه انگلیس برای خروج بایستی چقدر پول بپردازد. اگر این توافق به تصویب میرسید بایستی در تاریخ 29 مارس به اجرا در میآمد.
شکست توافق برگزیت در پارلمان ضربه مهلکی به دولت ترزا میبود و فرایند پیچیده برگزیت را با ابهامهایی حتی بیشتر مواجه میکند. تاریخ مشخص شده برای خروج انگلیس حدود 70 روز دیگر است و انگلیس به جای نزدیکتر شدن به فرایند خروج از آن فاصله گرفته است.
بعد از شکست توافق برگزیت در پارلمان انگلیس ترزا می، نخست وزیر این کشور میخواهد روز دوشنبه به نمایندگان پارلمان تصمیم B در این باره را ارائه دهد. به گفته رئیس فراکسیون حزب محافظه کار انگلیس، پارلمان این کشور باید در 29 ژانویه درباره پیشنهاد جدید ترزا میدر این باره رای گیری کند. ترزا میهمچنین میخواهد در روزهای آینده با نمایندگان اپوزیسیون دیدار و گفتگو کند. البته جرمی کوربین، رئیس حزب کارگر تا به حال چنین دیداری را رد کرده است. وی این شرط را برای میقرار داده است که وی یک خروج نامنظم بدون توافق را رد کند.
یک سخنگوی دولت انگلیس هم اعلام کرده که نخست وزیر همچنین برای مذاکرات مجدد درباره توافق برگزیت با اتحادیه اروپا آماده است. اما اتحادیه اروپا تا به حال این گونه مذاکرات را شدیدا رد کرده است.
یک سخنگوی کمیسیون اروپا هم اعلام کرده است که با توجه به احتمال یک برگزیت نامنظم کمیسیون اروپایی کارشناسانی را به پایتختهای کشورهای عضو اعزام میکند تا با این کشورها بحث کنند که چگونه این امر در پیش گرفته شود. سخنگوی کمیسیون اروپایی در این باره اظهار داشته است که ما امکان یک برگزیت بدون توافق را بسیار جدی میگیریم و هیچ چیز را به شانس واگذار نمیکنیم.
پارلمان آلمان هم قانونی را برای یک دوران گذار بعد از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آماده کرده است.
انتهای پیام/