مطالعات بریتانیا نشان میدهد؛
طلاق والدین عامل بروز اختلالت روانی در فرزندان
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - مطالعات نشان میدهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آنها میشود.
تبسم مهر - مطالعات نشان میدهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آنها میشود.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از گاردین، مطالعات نشان میدهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آنها میشود.
بنابر مطالعات انجام شده در کشور انگلستان بر روی بیش از 6 هزار کودک و نوجوان، جدایی والدین موجب آسیب روانی به کودکان به ویژه فرزندان 7 سال به بالا شده و احتمال ابتلا به افسردگی و دیگر بیماریهای سلامت روان در بزرگسالی را افزایش میدهد.
بر اساس تحقیقات، آمار اختلالات احساسی مانند اضطراب و افسردگی میان کودکان 7 تا 14 ساله ای که والدین آنها از یکدیگر جدا شده اند، 16 درصد و اختلالات رفتاری 8 درصد بالاتر از دیگر کودکان است.
این درحالی است که این تاثیرات منفی بر روی کودکان 3 تا 7 کمتر دیده شده است.
به علاوه اثرات مخرب جدایی والدین بر روی دختران موثرتر بوده و مشکلات رفتاری یا افسردگی به دلیل عامل، میان پسران کمتر از دختران است.
یافتهها نشان میدهد، آسیبهای طلاق والدین بر سلامت روان کودکان، در خانوادههای فقیر و غنی برابر بوده و حتی فرزندان خانوادههای ثروتمند نیز در معرض این عوارض قرار دارند.
یکی از نویسندگان این گزارش درخصوص مضرات طلاق بر روی فرزندان میگوید: نبود پدر در خانواده تاثیر بسیار بدی بر روی فرزندان به ویژه زنان و دختران دارد.