بزرگنمایی:
روز نخست مسابقات قایقرانی اسلالوم قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان آسیا با معرفی فینالیستهای بخش انفرادی برگزار شد.
اولین دوره مسابقات اسلالوم قهرمانی زیر 23 سال و جوانان آسیا از ظهر روز پنجشنبه 10 آبان ماه با برگزاری رقابت های مقدماتی کایاک و کانوی یکنفره در بخش بانوان و مردان در محل رودخانه کرج آغاز شد. قایقرانان کشورهای تایلند، قزاقستان، ازبکستان، هند، لبنان، ترکیه، چین تایپه و نمایندگان ایران در این رقابت ها حضور دارند.
مسابقات این روز در 8 ماده دور مقدماتی برگزار شد و چهره فینالیست های بخش انفرادی مشخص گردید.
در کایاک یکنفره مردان جوانان نمایندگان تایلند اول و سوم و نماینده چین تایپه دوم شدند. نمایندگان کشورمان در این ماده دانیال خسروی چهارم، ماهان ادریسی هفتم و مرصاد واحدی یازدهم شدند. در این ماده 12 قایقران به نیمه نهایی راه یافتند.
در کایاک یکنفره بانوان جوانان نماینده قزاقستان اول شد و نمایندگان تایلند جایگاه دوم و سوم را بدست آوردند. نمایندگان کشورمان در این ماده ستاره همایون فرد هشتم، محدثه حسن پور دوازدهم و ارغوان برخورداری سیزدهم شدند. از این ماده 13 قایقران در نیمه نهایی رقابت خواهند کرد.
در کانوی یکنفره مردان زیر 23 سال قایقرانان تایلند، قزاقستان و چین تایپه اول تا سوم شدند. 10 قایقران در این ماده به فینال راه یافتند.
در کانوی یکنفره بانوان جوانان قایقرانان چین تایپه، قزاقستان و تایلند جایگاه اول تا سوم را بدست آوردند. نیروانا اسدبیگی، نگار صادقی و حسنا اله قلی از کشورمان در این ماده به ترتیب چهارم، هشتم و نهم شدند. در این ماده 10 قایق در فینال رقابت می کنند.
در کانوی یکنفره مردان جوانان نمایندگان تایلند اول و دوم شدند و قایقران چین تایپه سوم شد. در این ماده امیر رضانژاد ششم، محمدمهدی کنارنگ هفتم، محمد مهدوی نیا هشتم و سبحان بیرانوند دهم شدند. در این ماده 10 قایق به فینال راه یافتند.
در کانوی یکنفره بانوان زیر 23 سال نمایندگان تایلند اول و سوم شدند و یاسمن رضاسلطانی در جایگاه دوم قرار گرفتند. دنیا محمدی و فائزه روناسی دیگر نمایندگان کشورمان در این ماده چهارم و پنجم شدند. در این ماده 6 قایق به فینال راه یافتند.
در کایاک یکنفره مردان زیر 23 سال پاروزنان قزاقستان، ازبکستان و چین تایپه اول تا سوم شدند. در این ماده 8 قایق در فینال رقابت می کنند.
در کایاک یکنفره بانوان زیر 23 سال نمایندگان تایلند اول و دوم شدند و ملیکا سماکی قایقران کشورمان در جایگاه سوم قرار گرفت. از این ماده 6 قایق به فینال راه پیدا کردند.
رقابت های نیمه نهایی و فینال این مسابقات شنبه 12 آبان ماه برگزار می شود و این مسابقات امروز جمعه با برگزاری دور مقدماتی و فینال رقابت های تیمی دنبال می شود.