رئیس دانشگاه امیرکبیر خبر داد
برنامه دانشگاه امیرکبیر برای افزایش دو برابری ظرفیت خوابگاهها تا سال 1404
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه هر سال ۲۰ درصد به ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه اضافه میشود، گفت: بر اساس برنامه تدوین شده بنا داریم تا سال ۱۴۰۴ ظرفیت خوابگاهی دانشگاه امیرکبیر تا دو برابر افزایش پیدا کند.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد معتمدی در مراسم افتتاح خوابگاه 250 نفری خیرساز دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه حدود 14 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، گفت: تقریبا همه رشتههای فنی و مهندسی در دانشگاه امیرکبیر دایر است و اغلب دانشجویان این دانشگاه در دورههای تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد) تحصیل میکنند.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از قدیمیترین دانشگاههای مهندسی کشور است که در سال 1307 با ادغام دو مدرسه عالی که یکی از این مدارس توسط آلمانیها ساخته شده بود، با عنوان پلی تکنیک تهران فعالیت خود را شروع کرد و در حال حاضر 60 سال از تاسیس این دانشگاه میگذرد. ضمن اینکه چهار واحد اقماری از دانشگاه امیرکبیر در سایر شهرها وجود دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه این دانشگاه در بین پنج دانشگاه صنعتی کشور رتبه برتر را دارد، افزود: تعداد 550 هیات علمی در دانشگاه امیرکبیر مشغول ارائه خدمت هستند که بیش از 50 درصد آنها در رتبه استادیار یا استاد قرار دارند. ضمن اینکه بر اساس چهار رتبه بندی معتبر بینالمللی که وزارت علوم نیز آن را تایید کرده دانشگاه امیرکبیر در چهار رتبه مقام اول و یک رتبه نیز مقام دوم را از آن خود کرده است. بنابراین این دانشگاه از نظر کمی و کیفی در موقعیت خوبی قرار دارد.
دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: تصمیم داریم تا سال 1404 دانشگاه امیر کبیر جزو 100 دانشگاه برتر دنیا قرار بگیرد. در رتبهبندیهای امروزه ما در بین 400 و 500 دانشگاه برتر کشور هستیم.
وی با بیان اینکه مسائل خوابگاهی یکی از مهمترین کمبودهای دانشگاه امیرکبیر است، گفت: حدود هشت سال است که اعتبار عمرانی برای ساخت خوابگاهها در نظر گرفته نمیشود و دولت همواره تاکید دارد که با جذب مشارکت بخش غیر دولتی باید خوابگاههای خود را تاسیس کنیم که البته کمکهای خیرین به خصوص خیرینی که فارغ التحصیل این دانشگاه نیز بودند توانستیم استفادههای خوبی داشته باشیم و تا حدودی کمبود ظرفیت خوابگاهی را کاهش بدهیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: طی چهار سال اخیر با اجرای رتبه بندیهای خوابگاهی توانستیم خوابگاههای این دانشگاه که در رتبههای چهار و پنج قرار داشتند به رتبههای دو و سه ارتقاء بدهیم و سال آینده نیز تمامی خوابگاههای رتبههای سه حذف میشوند.
دکتر معتمدی با اشاره به ساخت خوابگاه 250 ظرفیتی این دانشگاه توسط یک خیر و دانش آموخته دانشگاه امیرکبیر گفت: با افتتاح این خوابگاه تا حدودی کمبود ظرفیت خوابگاهی برای دانشجویان دختر کم میشود و هر سال نیز 20 درصد به ظرفیتهای خوابگاهی دانشگاه امیرکبیر اضافه میکنیم. برنامه ما این است که تا سال 1404 ظرفیت خوابگاهی دانشگاه امیرکبیر را تا دو برابر افزایش بدهیم.
انتهای پیام