مربی دروازه بانهای پرسپولیس:
چشمی: نمیدانم چرا داور به سود ما پنالتی نگرفت
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - دوبی - ایرنا- هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: نمیدانم چرا «روشن ایرماتوف» داور دیدار ایران و عراق به سود ما پنالتی نگرفت.
تبسم مهر - دوبی - ایرنا- هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: نمیدانم چرا «روشن ایرماتوف» داور دیدار ایران و عراق به سود ما پنالتی نگرفت.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «روزبه چشمی» پس از تساوی بدون گل تیمهای ملی ایران و عراق با بیان اینکه داور میتوانست برای تیم ملی کشورمان یک یا دو پنالتی بگیرد، افزود: چنانچه داور برای ما پنالتی میگرفت نتیجه تغییر میکرد اما اینگونه نشد.
وی ادامه داد: البته با تمام این تفاسیر به عنوان تیم اول از این گروه صعود کردیم و امیدوارم با تلاش بازیکنان و حمایت هواداران در بازیهای بعدی نتایج بهتری کسب کنیم.
هافبک تیم ملی فوتبال ایران درباره دیدار تیمهای ملی ایران و عراق اظهارداشت: بازی فیزیکی وسختی بود. در این دیدار علاوه بر اینکه دو پنالتی برای ما گرفته نشد موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم که البته بخت با ما یار نبود و به گل نرسیدیم.
تیم ملی فوتبال ایران درآخرین دیدار مرحله گروهی خود برابر تیم ملی عراق به میدان رفت و با نتیجه تساوی بدون گل برابر این تیم متوقف شد اما به دلیل تفاضل گل مناسبتر نسبت به تیم عراق به عنوان تیم نخست از گروه D راهی مرحله حذفی این رقابتها شد.
ورزشی**9144** 9029** 2024
انتهای پیام /*