رئیس جمعیت هلال احمر:
تجهیزات پشتیبانی پایگاههای امدادی باید تقویت شوند
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تجهیزات لجستیکی و پشتیبانی در پایگاههای امدادی و شعب هلال احمر نیازمند تقویت است، انبارهای امدادی هم اگر چه کامل هستند و در زمان وقوع حوادث پاسخگوی نیاز مردم خواهند بود اما با استانداردهای بین المللی فاصله دارند.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تجهیزات لجستیکی و پشتیبانی در پایگاههای امدادی و شعب هلال احمر نیازمند تقویت است، انبارهای امدادی هم اگر چه کامل هستند و در زمان وقوع حوادث پاسخگوی نیاز مردم خواهند بود اما با استانداردهای بین المللی فاصله دارند.
به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، علی اصغر پیوندی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه اجلاس مدیران و روسای شعب جمعیت هلال احمر با بیان اینکه این جمعیت 95 سال قدمت دارد و در این سالها افراد زیادی برای ارتقای این نهاد مردمی تلاش کرده اند، افزود: باید دست به دست هم دهیم تا به اهداف عالی جمعیت هلال احمر که در این سالها ترسیم شده است، دست یابیم. هم اکنون پایداری درآمدهای مالی در جمعیت مشهود است اما این درآمد گاهی اوقات زیاد و در بیشتر مواقع کم است و این موضوع در انجام ماموریتها خلل ایجاد میکند.
* اقدامات قابل قبول هلال احمر در زلزله کرمانشاه
پیوندی به اقدامات قابل قبول جمعیت هلال احمر در خدمت رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: جمعیت هلال احمر در زلزله کرمانشاه به وظیفه خود به خوبی عمل کرد. حادثه هیچگاه خبر نمیکند، امکان دارد در هر لحظه زلزله ای در تهران به وقوع بپیوندد و لازم است جمعیت هلال احمر در این زمینه آماده باشد.
* ضرورت حفظ اصل یگانگی جمعیت هلال احمر
رئیس جمعیت هلال احمر درباره لزوم حفظ اصل یگانگی این جمعیت، بیان کرد: هلال احمر یک ید واحد است و تمام پرسنل و کارکنان این جمعیت که در هر نقطه ای از کشور مشغول به خدمت هستند، باید دست به دست یکدیگر دهند تا برای حل مشکلات گام برداریم.
وی درباره استفاده جمعیت هلال احمر از فناورهای روز دنیا در زمینه جذب و نگهداشت داوطلبان و اعضای جوانان جمعیت هلال احمر، گفت: باید در این زمینه راههای متفاوتی انتخاب شود و از فناوریهای روز دنیا در زمینه جذب و نگهداشت داوطلبان استفاده کرد.
* آموزش، اصل مهم در فعالیتهای هلال احمر
رئیس جمعیت هلال احمر آموزش را اصل مهم در فعالیتهای هلال احمر دانست و تاکید کرد: باید نگاههای جدیدی به آموزشها داشته باشیم، مردم کشور ما شناخت کافی از اهداف و عملکرد هلال احمر ندارند اما این نهاد مردمی و امدادرسان را به عنوان نخستین نهاد امدادرسان و کمک رسان میشناسند.
به گفته وی، استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا در زمان انجام عملیات در هر نقطه از کشور ضروری است.
دکتر پیوندی به لزوم توجه به معیشت کارکنان و امدادگران اشاره کرد و افزود: بر اساس بررسیهای انجام شده از هشت هزار و 500 نفر از کارکنان جمعیت، 6 هزار و 800 نفر حقوق کمتر از سه میلیون تومان میگیرند و در این زمینه رایزنیهای لازم را با سازمان امور استخدامی کشور انجام داده ایم تا در این زمینه مساعدت هایی صورت گیرد.
* تقویت ارتباط میان هلال احمر با سازمانهای مردم نهاد
پیوندی با تاکید بر اینکه مردم ما، خیر نیکوکار و نوعدوست هستند و در زمان وقوع زمین لرزه کرمانشاه و کمک به مردم مسلمان میانمار حقیقتا خوب عمل کردند، خاطرنشان کرد: باید ارتباط جمعیت هلال احمر با خیرین، نیکوکاران، سازمانهای مردم نهاد تقویت شود تا در این زمینه قویتر از قبل باشیم.
* ضرورت چابک سازی ستاد
محمودرضا پیروی دبیرکل جمعیت هلال احمر هم در این مراسم به ارائه جمع بندیهای خود از کارگاهها و جلسات برگزار شده، اشاره کرد و گفت: کارگاهها و برنامهها به خوبی برگزار شد. ما تمام نتایج که در هر کارگاه مطرح شد را دریافت خواهیم کرد و از آن استفاده میکنیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر در مورد جمع بندی خود در زمینه کارگاهها و جلسات اجلاس، افزود: یکی از مسائلی که باید در برنامههای ما نظر قرار بگیرد اقدام در حیطه وظایف جمعیت هلال احمر است. در حوادث و مسائل مختلف در حال حاضر هر زمانی که نیازی وجود دارد درخواست میکنند ورود پیدا کنیم. اما آیا قرار است در هر قسمتی هر کاری را انجام دهیم یا باید این فعالیتها بر اساس اصول مشخص انجام شود.
وی با اشاره به ضرورت چابک سازی ستاد و پویایی صف گفت: هر چه ستاد سبکتر باشد و صف ما تحرک بیشتری داشته باشد نتیجه بهتری خواهیم داشت. باید کارهایی کنیم که علاقه مندی به خدمت در صف زیاد و در ستاد کمتر شود.
دبیرکل جمعیت هلال احمر حضور مدیران در صحنه را از دیگر ضروریاتی دانست که باید مورد توجه قرار بگیرد و گفت: یکی از مشکلاتی که ما در کشور داریم این است که سرلشکر و فرمانده زیاد داریم اما سرباز در صحنه کم داریم.
پیروی باید اشاره به اینکه موضوع آموزش همگانی و آموزش پرسنل باید نهادینه شود. آموزش همگانی بسیار بااهمیت است. در یک حادثه اولین افرادی که سر صحه حاضر میشوند، افراد خودروی عقبی هستند یا در زلزله خود مردم هستند که حضور دارند و میتوانند کارهایی بسیار عظیمتر انجام دهند. در اینجا است که نقش سازمان داوطلبان و جوانان اهمیت پیدا میکند. پرهیز از بخشی نگری داخلی و خارجی از دیرکرد موارد مورد نظر دبیرکل جمعیت هلال احمر بود و بر آن تایید کرد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر همچنین افزود: ما تاکید داریم که شاخصها در تمام زمینهها مشخص شود. تشکیل تیمهای تحقیق و توسعه در سازمانها و معاونتها و استان از برنامه هایی است که مد نظر قرار دادیم و با استفاده از این تیمها میتوانیم صحیحترین تصمیم را بگیریم.
وی با تاکید بر ایجاد یک جنبش نرم افزاری در جمعیت هلال احمر و به روز شدن اطلاعات گفت: داشتن اطلاعات به روز از تمام بخشها میتواند کمک کند تا بدانم در هر زمینه چه شرایطی داریم. نظام مند کردن و جمع آوری اطلاعات و به روزرسانی اطلاعات شکل خواهد گرفت.
اجلاس دو روزه مدیران و روسای شعب جمعیت هلالاحمر سراسر کشور که با هدف مرور چالش ها و دستاوردهای چهار دهه گذشته و نگاهی به چشمانداز آینده این جمعیت از روز گذشته سه شنبه 25 دی ماه در هتل پارسیان آزادی تهران گشایش یافته بود امروز چهارشنبه 26 دی ماه با تبیین سیاستهای کاری جمعیت هلال احمر از سوی رئیس و دبیرکل این جمعیت به کار خود پایان داد.
اجتمام**7029*1834
انتهای پیام /*