تبسم مهر - علیاکبر رائفیپور با اشاره به فعالیت مؤسسه مصاف ایرانیان گفت: این مؤسسه یک ریال از جایی بودجه نمیگیرد.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس ـ احد شیرزاد: در دوران رسانهزدهای که ویژگی بارز آن، گریزپا بودن مخاطب است، جذب مخاطب و ارائه محتوای مستمر و مورد نیاز به آن، دغدغه مشترک فعالان عرصه سیاست، هنر، اقتصاد و نیز صاحبان رسانه است. شاید از همین دریچه است که فعالیتهای علیاکبر رائفیپور، اهمیت پیدا میکند. جوانی که با سخنرانیهای پرحرارت خود، طرفداران پرشوری پیدا کرده و او را تبدیل به یکی از پرمخاطبترین چهرهها در فضای عمومی کشور کرده است.
رائفیپور البته مانند هر چهرهای دیگر، منتقدان خود را نیز دارد. منتقدانی که معتقدند رائفیپور بیمحابا به مسائل مختلف ورود کرده و درباره آنها اظهار نظر میکند. او البته در گفتوگو با فارس از مطالعات گسترده خود در زمینههای مختلف میگوید و اعلام میکند که تخصص اصلیاش دشمنشناسی است و چون دشمن به همه عرصهها ورود کرده، او را نیز با خود به این عرصهها کشانده است.
ثبت کمپین 52 هزار نفری در خبرگزاری فارس برای تولید برنامه 90 سیاسی در صداوسیما با اجرای علیاکبر رائفیپور، بهانهای شد تا با او به گفتوگو بنشینیم و پاسخ برخی از ابهامات و سؤالاتی را که دربارهاش وجود دارد، جویا شویم. قسمت نخست گفتوگو را در ادامه میخوانید.
***
مخاطبان خبرگزاری فارس کمپینی را راهاندازی کردهاند و در آن، از مسئولان صداوسیما درخواست کردهاند تا برنامهای با عنوان 90 سیاسی با اجرای شما برگزار شود. نظرتان را درباره این کمپین بگویید و اینکه اگر چنین امکانی فراهم شود، آیا شما حاضر به اجرای چنین برنامهای در صداوسیما خواهید بود؟
رائفیپور: تشکر میکنم از شما و مجموعهتان. اساساً این اتفاق، اتفاقی خودجوش بوده و از سمت بنده یا مؤسسه ما نبوده است. یعنی یک عزیزی مطلبی را در سایت شما قرار داده بود و مردم هم دیده بودند و دستبهدست شده بود تا اینکه در این دو سه روز به حدنصاب لازم رسید.
*شرط «سرافراز» برای پخش 90 سیاسی چه بود؟
امّا اینکه آیا این ماجرا، عقبهای دارد و چرا عدهای به ذهنشان رسیده که چنین چیزی را مطرح کنند، این به چند سال قبل و پیش از انتخابات مجلس دهم برمیگردد. در آن زمان طرحی را به رئیس وقت صداوسیما آقای دکتر سرافراز دادیم و گفتیم که صداوسیمای ما یک برنامه تلویزیونی سیاسی ـ اجتماعی که خواستههای انقلاب را پیگیری کند نیاز دارد. ایشان خیلی هم استقبال کرد و گفت طرح را بنویسید. طرح جامعی نوشتیم و خیلی روی آن وقت گذاشتیم. دوسه ماه با افراد مختلف از دکورساز گرفته تا دیگران جلسه گذاشتیم و طرح را آماده کردیم.
ایشان یک شرط داشت و آن اینکه خود من برنامه را اجرا کنم. من نمیخواستم خودم مجری باشم. حتی با چند نفر مجری که فهم سیاسی داشتند هم صحبت کرده بودم. موافقتهای ضمنی هم گرفته بودیم.
یک شرط دیگر آقای سرافراز این بود که شاکی خصوصی برای خودتان درست نکنید.
خلاصه من ابتدا زیر بار نرفتم که مجری برنامه باشم و گفتم نمیخواهم چهره تلویزیونی باشم. گفتم من الان یک چهره دانشگاهی هستم و در شهرهای مختلف سخنرانی میکنم.
ما از شنیدن حرفهای مثلاً تند در رسانه ملی هیچ آسیبی نمیبینیم. به خدا مردم دارند از صبح تا شب اینها را میشنوند. والله در رسانههای خارجی و شبکههای اجتماعی میشنوند، والله در رسانه ملّی، دَم انتخابات توسط مسئولان نظام میشنوند. نسبتهایی توسط مسئولان در مناظرههای ریاستجمهوری به نظام و یکدیگر داده شد که امام به شاه نداده بود. جز این است؟! تعارف داریم؟ از چه چیزی میترسیم؟
ما از شنیدن حرفهای مثلاً تند در رسانه ملی هیچ آسیبی نمیبینیم. به خدا مردم دارند از صبح تا شب اینها را میشنوند. والله در رسانههای خارجی و شبکههای اجتماعی میشنوند، والله در رسانه ملّی، دَم انتخابات توسط مسئولان نظام میشنوند.
http://tabasomemehr.ir/fa/News/77354/یک-ریال-از-جایی-بودجه-نمیگیرم-چرا-با-پخش-90-سیاسی-با-اجرای-رائفیپور-مخالفت-شد؟