درمان عضلات آسیب‌دیده با کمک فناوری چاپ سه‌بعدی
چهارشنبه 7 اسفند 1398 - 1:27:30 PM
تبسم مهر - به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، دانشمندان "موسسه پزشکی "ویک فارست"(WFIRM) آمریکا در بررسی جدید خود، تلاش کردند تا فناوری چاپ سه‌بعدی را بهبود ببخشند. آنها یک "عضله اسکلتی" را مهندسی کرده‌اند تا بافت آسیب‌دیده عضله در آن قرار بگیرد و درمان شود. شاید این فناوری بتواند پژوهشگران را گامی دیگر به درمان بیماران نزدیک کند.
عضلات اسکلتی، گروهی از عضلات بدن هستند که به استخوانها متصل می‌شوند و به حرکت کردن بدن کمک می‌کنند. اگر این عضلات آسیب ببینند، عملکرد آنها مختل می‌شود زیرا عصب‌ها دیگر نمی‌توانند سیگنال‌ها را به مغز بفرستند.
درمان آسیب‌های وارد شده به عضلات اسکلتی، دشوار است و معمولا به جراحی نیاز دارد. به کار بردن موثر عصب‌ها در عضلات اسکلتی مهندسی شده، راه حلی چالش‌برانگیز در این زمینه به شمار می‌رود.
دکتر "جی هیون کیم"(Ji Hyun Kim)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: ساخت عضلات اسکلتی که می‌توانند عملکردی شبیه به عضلات اسکلتی طبیعی داشته باشند، پیشرفت قابل توجهی در درمان چنین آسیب‌هایی به شمار می‌رود. ما امیدواریم بتوانیم یک روش درمانی ارائه دهیم که به ترمیم عضلات آسیب‌دیده بیماران کمک می‌کنند و آنها را تا حد امکان به شرایط طبیعی خود بازمی‌گردانند.
این پژوهش، در مجله Nature" Communications" به چاپ رسید.
انتهای پیام

http://tabasomemehr.ir/fa/News/75944/درمان-عضلات-آسیب‌دیده-با-کمک-فناوری-چاپ-سه‌بعدی
بستن   چاپ