عبدالحمید علیزاده در گفتگو با خبرنگارتبسم مهر با اشاره به آخرین وضعیت ایجاد دفاتر کنسولی در دانشگاه ها جهت تسهیل در امور دانشجویان غیرایرانی گفت: در حال حاضر که نیمی از برنامه ششم توسعه را پشت سر گذاشته ایم، در 30 مرکز دانشگاهی در 15 استان، دفاتر کنسولی دایر است و تمام فرایندها و خدمات مورد نیاز دانشجویان خارجی به این دفاتر تفویض شده است.
وی درباره شرایط ایجاد دفاتر کنسولی در دانشگاه ها ادامه داد: دانشگاههای وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد در هر استان اگر 200 دانشجو جذب کنند، می توانند درخواست ایجاد مرکز کنسولی مستقل دهند که با تفویض اختیارات کامل همراه است.
علیزاده افزود: این کار در درون یک هدف کلی از بین اهداف سه گانه، ماموریت سپاری، تفویض اختیار و سامانه سپاری انجام می شود.
وی با بیان اینکه ایجاد مراکز کنسولی در راستای تفویض اختیار بوده است افزود: اکنون در 15 استان کشور دفاتر کنسولی دایر است، ایجاد این دفاتر دانشجو و دانشگاه را از مراجعه به حوزه ستادی بی نیاز کرده است.
مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان یادآورشد: این خدمات را امروز در این مراکز به صورت خدمات الکترونیک ارائه میدهیم.
وی ادامه داد: در سال 96 حدود 30 دانشگاه دارای دانشجوی خارجی بودند که اکنون تعداد آنها به 50 دانشگاه افزایش یافته است.
علیزاده درباره تعریف دانشگاه فعال در حوزه دانشجوی خارجی گفت: دانشگاه فعال در حوزه دانشجوی خارجی به دانشگاهی گفته می شود که هم دانشجوی کنکوری خارجی دارد و هم توانسته دانشجوی غیر بورسیه خارجی شهریه پرداز جذب کند همچنین بتواند زمینه جذب دانشجوی بورسیه خارجی را فراهم کند.
وی ادامه داد: ما امروز 50 دانشگاه فعال در کشور داریم که سیر صعودی این دانشگاه ها از اسفند 95 از 17 دانشگاه آغاز شد و سپس به 25 و در مرحله بعد 35 دانشگاه افزایش یافت و خوشبختانه اکنون 50 دانشگاه دارای دانشجوی خارجی هستند.
http://tabasomemehr.ir/fa/News/74574/افزایش-تعداد-دفاتر-کنسولی-دانشجویان-خارجی-در-دانشگاههای-کشور