حضرت محمد (ص)؛ محور و معیار خلقت
يکشنبه 5 آبان 1398 - 10:40:53

به گزارش تبسم مهر حجت‌الاسلام جعفر رحیمی ، با اشاره به رحلت پیامبر اعظم (ص)، افزود: با ارتحال نبی‏ مکرم اسلام (ص) و شروع امامت امیرالمؤمنین (ع)، عصر تنزیل خاتمه یافت و عصر تأویل و حرکت «انسان 250 ساله» آغاز شد.

وی افزود: ظهور سازمان‏‌یافته جریان نفاق، بروز و ظهور شبه و جریان باطل در جامعه و ایجاد زمینه‏‌های بروز و ظهور جنگ‌های مذهبی، اصلی‏‌ترین پیامدهای فقدان پیامبر اعظم (ص) بود.

رحیمی با بیان این‌که خداوند متعال در آیه 33 سوره انفال وجود نازنین پیامبر (ص) را به عنوان امنیت جامعه عنوان می‌کند، تصریح کرد: از دیگر نشانه‌های عظمت رسول مکرم اسلام (ص)، محور و معیار خلقت بودن است.

امام جمعه ابهر با تاکید بر اینکه حضرت محمد (ص) در همه ابعاد شخصیتی و اجتماعی الگوی کامل برای جهان بشریت است، گفت: رسول اکرم (ص) از آن جهت که پیامبران سیره مشترک با همه انبیا دارند و از آن جهت که خاتم‌الانبیا است، مزایای خاصه همه انبیا را نیز دارد. ایشان از نظر عقل عملی و نظری و نیز حکمت عملی و نظری معصوم بودند.

وی با اشاره به برخی اتفاقات مهم که در زمان حیات پیامبر اکرم (ص) رخ داد و تأثیر قابل توجهی که در تاریخ اسلام داشته‌اند، اظهار کرد: لیله‌المبیت که امیرالمومنین (ع) با رشادت هرچه تمام در بستر پیامبر خوابیدند و پیامبر اکرم (ص) از بیم آزار مشرکان به مدینه هجرت کردند و این سرآغاز تاریخ هجری بود.

رحیمی با تاکید بر این‌که زندگانی گهربار پیامبر اکرم (ص)، سرشار از معنویت، صفا، عاطفه و مهرورزی بود، خاطرنشان کرد: در بعد اخلاق و آداب زندگانی فردی ـ معنوی؛ آن حضرت نمونه کامل انسانی از لحاظ ایمان، تقوی، پرهیزکاری، قناعت، نیکوکاری و نیک‌خلقی، جوانمردی و مردانگی، عنصر گذشت و فداکاری و ... است.


http://tabasomemehr.ir/fa/News/72808/حضرت-محمد-ص؛-محور-و-معیار-خلقت
بستن   چاپ