به گزارش تبسم مهر خشایار حضرتی، درباره عملکرد شناگران ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا 2019 هند توضیح داد: به نظرم کسب یک مدال نقره و 3 مدال برنز عملکرد خوبی بود که شناگران ایران از خود به جای گذاشتند. خصوصا علی جعفری که با وجود سن کم، رکوردهای خوبی را خصوصا در ماده 1500 متر به نام خود ثبت کرد که سالها دست نخورده باقی مانده بود. دیگر شناگران ما نیز با توجه به همه کمیها و کاستیها در امکانات کشوری عملکرد خوبی داشته و رکودهای قابل قبولی را ثبت کردند.
او افزود: همه شناگران ما از جمله بنیامین قرهحسنلو، سینا غلامپور و علیرضا یاوری نزدیک به رکوردهای خود شنا کردند و از آنها رضایت داریم، اما گاها شرایط موجود باعث شد به مدال نرسند. انصاری 12 روز قبل از مسابقات در تمرینات از ناحیه کتف که یک مصدومیت قدیمی است احساس درد کرد و دو روز هم به دلیل درگذشت مادر بزرگش تمرینات را از دست داد. به دلیل آسیبی که داشت، کار برای او سخت شد، اما باز هم خوب شنا کرد و اگر در 50 متر پروانه فینیشینگ خوبی داشت به مدال طلا یا نقره میرسید.
مربی تیم ملی شنای ایران در مورد یاوری نیز اظهار کرد: او در 200 متر آزاد بسیار خوب شروع کرد و عملکرد قابل توجهی داشت، اما اگر در تقسیم بندی اندکی بهتر عمل میکرد قطعا به مدال میرسید. دلیل این اتفاق هم نبود مسابقات تدارکاتی بود که اگر چند مسابقه شرکت میکردیم قطعا در بحث تقسیم بندی مشکلی وجود نداشت. با این حال عملکرد خوبی داشت و از شنای او راضی هستم.
او همچنین درباره برگزاری مسابقات در استخر رو باز، اظهار کرد: مدت زمان زیادی بود که در استخر رو باز مسابقه نداده بودیم و همین موضوع تا حدودی روی عملکرد بازیکنان تاثیر داشت. نوع آب و هوا در این استخرها متفاوت است و دما حدود 28 درجه بود. گاها شاهد وزش باد بودیم که شناگران ما با چنین شرایطی آشنایی کافی نداشتند، چنین آب و هوایی برای کشورهای جنوب شرقی آسیا عادی است. ضمن اینکه ما استخر آزادی را هم تقریبا 2 ماه و نیم در اختیار نداشتیم.
سرمربی تیم ملی شنای ایران در مورد انتظارات بالا از سینا غلامپور به دلیل تمرین در خارج از کشور، اظهار کرد: سینا نسبت به گذشته عملکرد بهتری داشت، اما برای اینکه یک شناگر با تمرینات جدید خود هماهنگ شود به یک سال زمان نیاز دارد. اگر او دچار گرفتگی عضلات نمیشد میتوانست رکورد بهتری را در 50 متر ثبت کند. از نظر بدنی شرایط خیلی خوبی داشت. با این حال گاها یک روز، روز ورزشکار نیست. ضمن اینکه به دلیل تمرینات او در خارج از کشور فشار روانی روی غلامپور زیاد بود و همین موضوع تاثیر منفی روی او داشت.
او در پاسخ به این سوال که آیا شناگران ایران شانسی برای کسب سهمیه المپیک دارند؟ توضیح داد: هدف ما برای کسب سهمیه مسابقات آبان، تیر و اسفند ماه است. شنا مانند کشتی و دیگر رشتههای انفرادی نیست که با پیروزی در رقابتهای جهانی کسب سهمیه کنیم، باید تایم مورد نظر را در مسابقات زیر نظر فینا کس کنیم تا به المپیک برسیم. من فکر میکنم اوج آمادگی شناگران ایران اسفند ماه باشد، شانس اینکه دو سهمیه ورودی B را کسب کنیم وجود دارد.
حضرتی درباره اختلاف سطح شنای ایران با شنای جهان، اظهار کرد: نمیتوان گفت 2 یا 10 سال عقب هستیم، شاید بتوانیم با عملکردی خوب در کمتر از دو سال به سطح اول جهان برسیم، اما برای این کار نیاز است که اقدامات مثبتی صورت بگیرد. بهتر است مسئولان ورزش کشور حداقل روزانه سه ساعت از تایم استخرهای سطح کشور را به قهرمان پروری اختصاص دهند. متاسفانه ما الآن برای تمرینات تیم ملی شنا باید با چند فدراسیون و شرکت توسعه وارد جنگ شویم تا یک استخر را به ما بدهند و اردوها را پیگیری کنیم. برای اینکه پیشرفت کنیم نیاز است نگاهها به این رشته تغییر کند.
http://tabasomemehr.ir/fa/News/70498/حضرتی-عملکرد-شناگران-در-قهرمانی-آسیا-خوب-بود