به گزارش تبسم مهر مصطفی هنرمندیان با اشاره به برداشت انگور از تاکستانهای ایذه اظهار کرد: در شهرستان ایذه 180 هکتار تاکستان وجود دارد و عمده آنها در مناطقی از جمله دنباله رود دهدز، غریبیها، سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند، کوهسفید، سوسن، نوترکی و هلایجان واقع هستند.
وی افزود: امسال با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه شاهد عملکرد مناسبی بودیم و در هر هکتار از این تاکستانها 10 تن محصول به ثمر نشست. در این زمینه در مجموع یک هزار و 800 تن انگور در ایذه توسط باغداران برداشت شد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ایذه با بیان اینکه کیفیت انگور تولیدی در ایذه بسیار مطلوب و دارای بازارپسندی مناسبی است، تصریح کرد: انواع انگورهای تولیدی در ایذه شامل عسگری، محلی، یاقوتی و انگور سیاه است و علاوه بر مصرف در ایذه، برای فروش به شهرها و استانهای دیگر نیز ارسال میشوند.
هنرمندیان خاطرنشان کرد: بخشی از انگور تولیدشده نیز در حجم بسیار کمی در شهرستان به کشمش تبدیل میشود و عمده آن برای مصرف شخصی است و روانه بازار نمیشود.